300

Inlägg 300 skulle vara lite av en överraskning, men eftersom Blogger bara strular och verkligen motarbetar mig idag så blir det inte så. Inte ens Riggs fina instruktioner som jag följt till punkt och prickar verkar fungera här. Men, det är inte värt att reta upp sig över en småsak.


Är smått förkyld för tillfället och går på en kur Enchinagard, om det hälper vet jag inte men låtsas kan man alltid. Och i bruksanvisningen som följer med den lilla flaskan innehållande någon mystisk blandning med röd solhatt så står det att man ska ta 20 droppar i ett halvt glas vatten. Till synes verkar detta väldigt enkelt och förståligt, men inte om man börjar fundera. För hur mycket är ett halvt glas vatten? Hur stort glas ska man använda? Finns det ett standard glas som "medicin"-tillverkaren utgått ifrån?


Kommentarer

Hilda sa…
Låter mystiskt matilda. Vilken fin header du fått till!!
Matilda sa…
Hilda >> Tackar, men den vill inte som jag vill... Som du kanske märker...
Anonym sa…
det där har jag också funderat på! och dessutom, menar dom ett halvfullt eller halvtomt glas?

krya på dig förresten...
Anonym sa…
Standard för ett glas är väl 2 dl (när det gäller recept och sånt). Och då borde ett halvt glas vara 1 dl.

Gud vilket tråkigt svar. Men klockan är ju trots allt bara 7:12, då orkar man inte vara rolig.
Anonym sa…
Enchinagard har aldrig fungerat för mig. Bättre tur till dig.
rigg sa…
Har du verkligen följt anvisningen till punkt och pricka? ;)

Har du det kan både du och jag trösta oss med att anvisningen var skriven för minima-mallen och du använder en annan mall som är byggd lite annorlunda. Ser att du har råkat få en textlänk i headern, tanken är att istället få länken till själva bilden.

Kikade dock i din källkod till blogggen och jag ser att din mall är annorlunda gjord än minima. Hade jag haft tid nu hade jag kunnat hjälpa dig rakt av, men just nu är dett lite körigt...

p/s: det är inte bara du som har haft blogger-strul de senaste dagarna. Jag har aldrig sett så många felmeddelanden på en dag som det har varit de senaste dagarna på alla blogspot-bloggar!
Matilda sa…
Fredrik >> Tackar! Antar att de menar halvfullt glas, annars skulle de mena att man hade tappat upp ett fullt glas och sedan hällt ut hälften ;)

Linn >> 1 dl? Då ska jag nog inte använda Pippi-glaset då :)

Cat >> Tja, det står ju bara att det ska lindra, så det kan ju inte skada, man kan nog inte bli VÄRRE i alla fall...

Rigg >> JA! Jag gjorde det! :) Vad jag misstänker är att jag gjort något fel vid användadet av bilden. Blev lite strul vid överförandet från kameran. Och sen också när jag laddade upp den på Picassa, jag kanske inte har rätt url-kod där. Det skumma var att den html-koden jag klistrade in (för att få bannern där man ändrar all text) den ändrade sig automatiskt efter man sparat den, skuuumt. Och med tanke på att jag i alla fall fått upp textlänken så kan jag inte ha gjort helt galet fel, plus att det måste ju tyda på att det borde fungera med mallen... borde... Men jag tackar för dina instruktioner i alla fall!
Anonym sa…
hah! du har verkligen ringat in ett av vardagens mysterium.

jag hoppas förresten att du mår bättre idag *kramis*

verkligen fin header! jag ser att du knåpat ihop den 'på riktigt'. faktiskt första gången jag ser att någon gjort så. hur fick du idén?
Matilda sa…
Nfvam >> Jo tack, det är lite bättre :) Eftersom jag har försökt mig på scrapbooking så har jag sett en del andra bloggar om det som har gjort sina egna headers. :)
Headrar brukar aldrig vilja som man vill...de måste liksom få lite tiid på sig att vänja sig vid rampljuset...de är nämligen sååå blyga som de blåaste violer...
Matilda sa…
Stella >> Ja det är de visst... Men den här ska vänja sig vid rampljuset, och fort! Eller ja... någon gång under veckan när jag har mer tid och tålamod...