Rätta mig om jag har fel...

... men är det inte 1½ månad kvar till jul?


Idag sattes den här granen upp. Runt två tiden idag. Är det inte liiiite tidigt? Inte ens skyltsöndagen är närmre än nästa löning. Min vän som var med mig vid uppförandet påpekade att ljusen var ju ännu inte uppsatta. Skulle det göra någon skillnad? Granen sitter där den sitter och påminner om den årliga vinterstressen och köphysterin. Kunde de inte väntat? Två veckor till åtminstone!?

En märklig sak som hände tidigare under dagen skedde när jag cyklade förbi en av stadens större kyrkor. Klockan slog tolv prick. Det har nog inte hänt förr att jag passerat kyrkan vid denna tidpunkt för jag blev mäkta förvånad. För det var inte den vanliga klockklangen som ljöd från tornet. Nej, det var en melodi ur Mozarts Trollflöjten! Fick mig att le lite granna. Det är kul med överraskningar.

Kommentarer

Anonym sa…
Det är ondsinta människor som förstör julen med sitt stressande. Jag vägrar acceptera jul före 1 dec. Så det så! (kan du inte göra en aktion och fälla granen för dom?)
FANCY sa…
hallå.

Men det är väl bra dom tror att det kommer att växa rötter på den på det viset slipper dom kostnader för julgransfot...*L*...


//Fancy
Anonym sa…
Min granne satte upp julbelysningen på sin balkong förra veckan. Den blinkar i ett antal färger och är allt annat än smakfull...