Tagen på bar gärning?

Blev utmanad i en slags "bloggkedjebrev" av Bluemaple tree. Har sett åtskilliga av dessa de senaste dagarna och fasade lite för att även jag skulle bli "drabbad". Men men, det är bara att ta ett djupt andetag och sätta igång:

Regler:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och amtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. För att göra en hänvisning till mitt förra blogginlägg så indikerade jag på att jag spelat Alice i Underlandet när jag var betydligt yngre. Där spelade jag Klumpedumpe. Ett ägg med andra ord. Ett ägg som varje föreställning (tre gånger i minst tre dagar) trillade baklänges från en två meter hög mur på scenen.

2. Jag och mina kompisar spelade in en detektivfilm när vi var yngre (läs 16-års åldern). Den är väldigt proffsig gjord (eh not)

3. Jag tror varje dag jag går utanför dörren att jag har glömt att stänga av min spis. Väldig nojigt kan jag berätta.

4. Folk stör sig på att jag har ett bra minne och kommer ihåg saker som folk uppenbarligen hoppats på att jag inte skulle göra.

5. Jag är helt såld på Anders och Måns, vilket kan påverka min vardag i smått konstiga situationer. Exempelvis kan jag få för mig att gå runt och sjunga Banansången eller var gång jag ser en bensinmack utropa "titta en mack!". Detta beteende är inte alltid uppskattat av de i min omgivning.

6. Jag har köpt en jacka för 600-700kr som jag aldrig använt och (antagligen) aldrig kommer använda. Normalt sett handlar jag ytterst sällan kläder som kostar mer än två hundralappar. Detta spöke bor fortfarande i gardroben, har dock starka funderingar på att lägga ut det på nån auktionssight...


Och så var det 6 nya bloggare som ska utmanas:
1. Linnsalabim
2. The Utopian Zone
3. Mikaels sanningar
4. Dingbattningens funderingar
5. Khadidjas blogg
6. Någon stackars person där ute som känner att "det där vill jag också haka på"

Ha en bra helg! Måtte Andreas Johnson vinna Melodifestivalen...

Kommentarer