Vilket var ert bästa aprilskämt?

April Fools' Day! Jag tror jag lyckades undkomma bli lurad idag. Jag tror... Egentligen har jag väl inte riktigt förstått det här med lurardagen, men visst, så länge man är snälla och rara mot varandra årets alla andra dagar så kan jag nog överleva. :)

Jag måste fråga er läsare en sak. När jag gick i förskolan (jag tror inte det heter så numera, men det hette så när jag var liten och gick i mini-skola som 6-åring) så hävdade vår ena fröken att man även fick luras den siste april. Är detta någonting någon annan hört? Samma dag lurade en i min "klass" mig att han hade vandrande pinnar i sin ryggsäck... Så naiv man var.

I alla fall så är jag väldigt nyfiken på vad ni har lyckats lura i folk idag, alternativt själva blivit lurade. Oavsett om de är dåliga eller väldigt finurliga: me want to know!! Själv kan jag inte riktigt än berätta mitt trick, misstänker att den drabbade möjligen läser denna bloggen och jag tror att hon/han nog gick på det (ett lureri som faktiskt var uruselt, men det är kanske så att ju sämre desto oskyldigare?).

Kommentarer

Anonym sa…
Det lurigaste med April-skämten tycker jag är att man kanske inte alls har märkt att man blivit lurad. Sen går man runt dagen efter och mallar sig lite eftersom man inte blivit lurad, när man egentligen är totalt blåst av någon. Som jag idag, för jag tror inte jag blev lurad. Hrm?!

Btw, 6-åringar går idag i förskoleklass, även slarvigt kallat "6års". Själv föredrar jag good old lekis :)
Anonym sa…
Jag har för mig att man också fick luras den 1 maj. Då kunde man säga "Maj, maj måne, jag kan lura dig till Skåne". Eller är det bara jag som har hört detta? Möjligtvis kan detta vara en lokal trend, som inte har fått så stort genomslag, med tanke på att många är lediga den 1 maj.