Hemliga lappar

Har jobbat en himla massa nu dessa två veckorna och de kommande tre. Jag är slut i huvudet och kroppen på grund av oregelbundna tider (ena kvällen kan man sluta vid 22 och dagen därpå måste man upp vid 5) och tunga arbetsuppgifter. Mysterierna runt omkring mig tycks inte vara lika självklara just nu och de jag upptäcker glömmer jag nästan bort på studs. Jag borde ha ett litet anteckningsblock i fickan hela tiden.

Och ni har väl inte glömt bort att det går att önska sitt eget mysterium?Fast en sak undrar jag över. Och det är varför det står två påsar i ett av mina skåp med lappar på att jag inte får röra. Hey, det är min lägenhet! Och mina skåp! (skåp som jag i och för sig bara öppnar si så där varannan månad).
Handstilen avslöjar i alla fall vem som har skrivit lapparna. Och jag har en ganska stark aning om vem som ligger bakom och varför jag inte får röra. Frågan är bara när dessa påsar flyttade in i mitt hem och vad som är i dem... Eftersom post-it-lapparna i den kulören inhandlades i början av juni så har de inte legat där längre än så. Och det kan vara så att det inte är samma person som skrivit lapparna och som fört dem hit. Om jag hade kunnat se vad det står för märke på påsarna så hade jag kunnat eliminera misstänkta genom att se vilken matvarubutik personen handlar i, på samma sätt hade jag kunnat se ifall det var mina papperskassar som använts till detta ändamål.

Fortsättning följer...

Kommentarer

Jag hade slitit upp påsarna på direkten!

Var inte så lydig..det ÄR ditt hem;)
Anonym sa…
Nej, nej!!! Låt dem stå!!! Du vet mycket väl vad som är i antågande. Ibland lönar det sig att vara lydig. Till och med i sitt eget hem.
Cax sa…
Låt stå!
Det är säkert en super-duper cool surprise!
Så...ajjabajja Matilda! :D
Matilda sa…
stellapolaris >> ja det är lite kluvet det där. Personen ifråga trodde säkert att det var ett väldigt bra gömställe eftersom jag sällan öppnar de där skåpen. Men just igår behövde jag plats att slänga in annat just där... grr...

Anonym >> du vet att du inte är så "anonym" här va? ;) I och med din kommentar kan jag använda uteslutningsmetoden och veta vem som ligger bakom detta "practical joke"

cax >> vi kan ju hoppas det i alla fall :D