Ännu en toalett-lapp

Då har man varit ute och rest lite igen... Den här gången till ett land där man har lite problem med vilken sida av vägen man ska köra på.

Självfallet ska jag även efter denna resa presentera en ny toalett-lapp. Det måste vara i på dassen man hittar de mest märkliga meddelandena. Den här gången blev jag inte alls klok på vad jag skulle göra och inte skulle göra.



Efter konsultation med mitt resesällskap (efteråt) blev varken jag eller dem klokare. Man får inte slänga något slags papper, men var? Vad är det de syftar på? Det stod inga vaser på denna toalett tillhörande en restaurang. Menar de i själva toaletten? Men då borde de väl ha skrivit: Don't flush any paper down the toilet, för att göra det mer klart vad de menar. Och om man nu har så stora problem med toaletten, borde ledningen (som utfärdat denna order) ta beslutet att stänga toaletten helt, av sanitära anledningar?

Kommentarer

Släng det på golvet! Har du nåt val?
;)
Cax sa…
Vet du!?

På ett matställe i Kairo, så fick jag klara besked om att allt papper skulle slängas i en hink brevid toastolen.
Å då menar jag allt papper!
Även det pappret som man torkat sig i rö...uhm stannar där!

Å den stanken inne på toan var inte att leka med! :)
Anonym sa…
Uäh.
Matilda sa…
Stellapolaris >> hm, är nog lite för väluppfostrad för det

Cax >> öhm, ja, jag kan föreställa mig den lukten. Men ingen hade slängt något i papperskorgarna på toaletten här, jag kollade...

Linn >> kort och koncist :D
Anonym sa…
EH? Väldigt bra fråga det här - jag menar....de har tydligen haft en del problem med att uttrycka sig vettigt? Toilet vase? :) Å varför får man inte spola ner toapappret om det är DET de menar så...hur har folk gjort då om det inte fanns papper i papperskorgen? Tagit det med i handväskan? Kanske det är så att ALLA har ett eget papper med sig som de använder när de går på toa? En torktrasa? Hehe...
Matilda sa…
Nette >> jag börjar så smått ångra att jag tog upp detta. Det kommer allt värre och värre förslag... :p
Anonym sa…
Sorry! :)
Matilda sa…
nette >> ingen fara alls :D kom du med "värre" funderingar om du vill.