Pingviner pingviner pingviner

Vad är det som är så speciellt med pingviner? Det poppar upp film på film om de icke-flygande fåglarna. Senaste i raden är Surf's up. Och det lär vara en på väg om Madagaskar-pingvinerna. Jag bara undrar: varför? Och när kommer det en film med en myrslok i huvudrollen?

Kommentarer

Cax sa…
Man skulle väl kunna säga att pingvinen är på väg tillbaka.
Du minns väl Batman filmerna?

Men varför denna hype på pingviner...det kan jag inte svara på!
Anonym sa…
Jag tror att just pingvinerna får symbolisera miljöförstöringen, eftersom de är väldigt utsatta där på Antarktisnär isen smälter.
Anonym sa…
Här är två filmer med myrslokar i "huvudrollen". http://funnymovies.net/movies/view/214/

http://www.ifilm.com/video/2857037

... och de är kansek inte så jätteintressanta. Annars tycker jag att pingviner är lustiga djur. De går käckt på något vis. Själv hade jag helst velat se en film som handlar om apörnar.

Problem nummer två är var man egentligen ska svara på dina kommentarer? Ska jag svara i min egen blogg, på dina gamla inlägg eller där jag just svarade? Hmm.

Och Gullpian finns där ute! Jag lovar!
Matilda sa…
Cax >> ehm, nej jag har faktiskt inte sett Batman-filmerna... Ärligt...

Cat >> Låter som en logisk tanke! För hur normalt är det egentligen med pinviner i rengskogen? Inte direkt, fast om 10-30 år kanske...

Tomas >> Så det fanns filmer om myrslokar, ser man på! :)
Du får svara på kommentarerna var du vill :) Här eller där. Jag hittar nog fram till dem till slut... :p
Anonym sa…
Herregud, vad är det med pingvinger, ja? Det kan man fråga sig. Men faktum är att jag av diverse vänner lurats in i värsta pingvinruset och numera driver en liten privat klubb för pingvinälskare. Akta dig. Innan man vet ordet av...osv.
Matilda sa…
lilla blå >> hu, låter hemskt! Personligen kan jag väl inte säga att jag har något emot pingviner, de är söta och lustiga djur. Men jag tycker det borde finnas någon sorts rättvisa i dessa djurfilmer. Man får ju faktiskt turas om att ha huvudrollen ;)
Anonym sa…
Troligtvis på grund av att så många tycker att de är söta. Och lite... mänskliga.
Matilda sa…
tjoddan >> söta ja, men mänskliga? För att de går på två ben och verkar vara ett socialt släkte? Hänger inte riktigt med dig där. :p