En (o)viktig nyhet

Det var en nyhet som försvann igår tror jag. En sådan pytteliten, pytteobetydlig. Men som en del av mig (jag hoppade över fjortis-stadiet men kapslade den delen för att kunna dosera i framtiden vid väl valda tillfällen, som just idag) skriker att det bara måste basuneras ut. Den kommer inte att göra någon större inverkan på ditt liv om du väljer att läsa den.

Man kan fråga varför den inte fick större uppmärksamhet! ;)

Kommentarer

Linn sa…
Haha, läste det i tidningen igår och då tänkte jag på dig :)
fredrik sa…
ja, stackars heath, alldeles alldeles ensam. och stackars din pojkvän, som snart också kommer bli alldeles alldeles ensam när du drar västerut på jakt efter den sanna kärleken. eller är han kanske bosatt i australien?
Anonym sa…
Akta så du inte får konkurrens om Heaths hjärta:o)
LOL

det var med enorm spänning jag klickade på länken, å hunken heath uppenbarade sig.
Matilda sa…
Linn >> Jag vet inte om det är kul eller bara skrämmande när du gör den kopplingen :)

Fredrik >> Australien, så vitt jag vet :) Antagligen han och exet enades om att ge deras unge det uuuuunderbara namnet Matilda! ;)
Angående min pojkvän så borde han vara rätt så härdad vid det här laget. Han insåg väldigt snabbt i det här förhållandet 1) han får se ut hur han vill för utseendet spelar ingen roll, men Heath Ledger kommer alltid vara snyggare än honom, och 2) det finns ingen gud, det finns bara Anders och Måns.

Cat >> Cat-fight? ;)

Notes from a vigorous mind >> :D haha..