Anders och Måns?

Var är Anders och Måns någonstans? Just nu hade jag verkligen behövt en stor dos av deras härliga humor. Anders hörs ju imorgon på P3 och Måns regisserar tydligen en tv-serie om Filippa Bark. Men det verkar vara lite tyst om dem annars. Har hört något om att de planerar någon ny tv-serie inför 2008, men det är ju evigheter till dess!

Någon som har några upplysningar i fallet? De får hjärna komma hem till mig och köra en liten humorshow så att jag blir frisk. Tror faktiskt det hade hjälpt...

Kommentarer

karro sa…
tror du det hjälper om vi alla enas o ropar efter dom i kör? anders o måns, anders o måns, ander o måns... då borde dom ju komma fram!
Anonym sa…
Hej Domstol.. attans va jag saknar det radio programmet efter ha läst ditt inlägg..
Krya på dig!!
Anonym sa…
Själv saknar jag Hipp hipp:(
Anonym sa…
Jag vill inte låte besserwissrig eller så, men svarade du inte själv på frågan vad de gör just nu? "Anders hörs ju imorgon på P3 och Måns regisserar tydligen en tv-serie om Filippa Bark."

Så de har väl saker för sig så att säga. Något annat projekt vet jag inte om just nu tyvärr... får hålla till godo med gamla "så funkar det" och Anders och Måns.
Matilda sa…
Karro >> Vi kan ju försöka! :D Anders och Måns! Anders och Måns! ...

Björn >> Tackar! "Hej Domstol" var väl inte riktigt min favorit... Men kan man skryta med att man varit på samma "fest" som domstols-gänget? Fast Anders och Måns var där med såklart :)

Cat >> Morgan Pålsson ska väl få något eget program? Finns filmklipp på svt:s hemsida i alla fall!

Tomas >> Ja ja ja... Så går det när man uttrycker sig klumpigt. För både du och jag vet ju att jag menade varför de inte gör något TILLSAMMANS för tillfället... :)
Anonym sa…
åååå, jag vet att många älskar det programmet. Tyvärr har jag inte sett det. Ännu :-(
Matilda sa…
Maria >> Va va va? Läste jag rätt nu? Har du missat Anders och Måns? Det får vi genast åtgärda! Jag har alla (ja jag är lite nördig) avsnitt från alla tre serier inspelade på VHS (ja och jag har varken tv och video så jag kan inte titta på dem vilket måste innebära att jag är mer än lite nördig). Lust att låna dem? Annars finns en hel del sketcher upplagda på You tube. Min favorit: http://www.youtube.com/watch?v=Tn_nY0e8yZY