Ur-tråkigt

Någon annan än jag som glömde ställa om klockan? Steg upp klockan åtta idag (trodde jag) och när jag en timme senare satte på radion blev jag väldigt konfunderad över varför inte Morgonpasset börjat sända än. Visst, nu fick jag ytterligare en timme till mitt förfogande idag. Vilket hade varit bra om jag haft några planer på att göra något alls idag...

Kommentarer

Anonym sa…
På ett sätt är jag lite ledsen över att jag inte glömde ställa klockan, för det är ju världens bästa sätt att få lite vardagsglädje. Årets bästa dag, på sätt och vis?
Anonym sa…
Förra året glömde jag, men i år var jag duktig och ställde om alla klockor innan jag gick och lade mig.
Matilda sa…
Tomas >> Jo så kan man också se det! :)

Cat >> Jag brukar också vara så duktig. Men inte denna gången... Men man kan ju inte vara duktig jämt, det är väl inte mänskligt? ;)
rigg sa…
Hemma hos mig är det lika förvirrat varje gång, trots att jag vet om det i förväg. Fattar dock inte hur dottern kunde försova sig idag med motiveringen att alla klockor gick olika.
Matilda sa…
Rigg >> Är det ens möjligt att försova sig när man ställer tillbaka klockan? På andra hållet känns det mer logiskt på något sätt... :)
rigg sa…
Min yngsta dotter lyckades med det, hur vet jag inte. Bra att EU utreder frågan om sommartid, men egentligen gillar jag den.
Anonym sa…
Jag fattar ingenting av det här med att ställa om klockan. Tar alltid fel, men jag tycker det är ett mysterium att vi ställer klockan en timme bakåt då det blir mörkare en timme tidigare.

Suck.

Men jag behövde en timmes extratid...
Matilda sa…
Rigg >> Ja vissa lyckas ju med det mest konstiga :D

Maria >> Jag förstår det inte riktigt heller. Mitt förslag (se länk i inlägget) förra året var att man bara snurrade en halvtimme nästa gång och sen lät det vara så för all framtid. Så blir det så där lagom, alla får sin vilja genom (nästan)
Anonym sa…
Du är utmanad!

http://vardagsemigrationen.bloggagratis.se/2007/10/29/336342-7-sanningar/

David
Minsann stolpade jag mig upp en timme tidigare o när jag "färdigat" mig o skulle ta en kik på datorn så är hon åtta! Nej! Vad händer? Klockan ÄR nio!
En kvart var jag säker på att hon var nio och att jag drabbats av något otäckt virus, sen väckte jag maken o frågade om jag blivit knäpp....Näää...det är vintertid svarade han!
Matilda sa…
David >> hm ja... utmaningar. Men DEN har jag ju faktiskt gjort vid ett tidigare tillfälle...

Stellapolaris >> Haha, jag hade nog inte själv fattat att det var vintertid om de inte hade nämt det i radiobarnprogrammet som var på i stället för Morgonpasset...
Anonym sa…
Jag finner det mest konstigt att du gick upp klockan åtta (som egentligen var sju) på en söndag. Why, oh WHY?
Matilda sa…
Linn >> ja du.. varför gjorde jag det egentligen.. hm.. bäst att bläddra i kalendern. nope, inget skrivet där. jag vet faktiskt inte. Jag tror jag skulle vara duktig och plugga, men det blev nog inget pluggande. jag hade väl någon skruv lös eller så :p