Handlar du julklappar i sista minuten? Berätta!

Det är tydligen dan före dan före dopparedan. Imorgon är det tydligen fjärde advent. Gissa vem som varken har julstämning eller har tänt de tre första ljusen i adventsstaken... Dock är jag färdig med julklapparna. Satte punkt redan för några veckor sedan när jag insåg att jag varken hade pengar, motivation eller ork att bry mig mer. Folk i min omgivning kommer med andra ord bli väldigt besvikna i år, har knappt haft tid till att göra några personliga klappar, julkorten tog knäcken på mig! Men, jag är inte mer än mänsklig!

Jag är alltså inte den här typen som springer de sista dagarna och stressar för att hitta paket till alla. Att gå i en affär på julafton är inget för mig! Är du kanske en av dem som är ute och ränner i sista minuten? Du kanske kan berätta för mig hur det kommer sig? Är det en gammal vana eller glöms alltid någon klapp bort? Ärligt så är jag väldigt nyfiken på hur det kommer sig att affärerna anser det vara lönsamt att hålla öppet halva julafton.

Nu kommer jag ta några dagar "ledigt". Inget jobb. Ingen uppsats. Och dessvärre ingen blogg. Måste koppla av lite och inte sitta så mycket vid datorn! Men bara för några dagar... Ge mig 3-4 dagar och jag är på det igen! :)

En riktigt god jul på er alla, sköt om er och förät er inte på julmaten!

Kommentarer

rigg sa…
Ha en skön paus från allt, inklusive bloggen och ha en riktigt God Jul istället!
Anonym sa…
Köpte faktiskt några julklappar idag. Jag tar det lite lugnt och köper en klapp här, en klapp där, om jag ser något som jag vill ge bort. Det som jag handlade idag var bara spontana aha-upplevelser.

Nu ska jag dock tagga ner, ligga lågt, chilla, softa, kort sagt vila!

God jul till dig också, hoppas det blir en superjul, så kanske vi skrivs i mellandagarna!
AnnCharlott sa…
Julklapparna var jag klar med i hyfsat god tid. Värre var det med julmaten. Där stressade jag omkring i matvarubutiken så sent som idag. Men nu är skinkan i ugnen och det börjar kännas lagom lugnt och skönt.

God Jul på dig!
Tippelitappp..inte så "juligt" här heller trots att det kommer massvis hit i morgon....det tog en vecka innan vi kom på att det var andra advent..
;)
Bara en julen o massvis med slingor överallt! Nej inte handla i sista minuten int...jobbar ju på ett ställe där det finns allt! Så det är bara att gå o välja när det finns tid över!

Däremot var det invasion på min arbetsplats ända till klockan arton...åhhh så de handlar...båd ljuvt o mjukt...hårt o tungt...tralllala...önskar dig en stjärneglittrig Jul!
Anonym sa…
Önskar dig en riktigt fin jul med rofylld paus från datorer och bloggande - vi ses igen när vi vilat upp oss ett par dagar! :)
(ps. Jag brukar inte vara en sista minuten människa men i år har det lite blivit så...måste ta mig i kragen till nästa år)
GOD JUL på dig där borta.
Jag var på stan igår för att slå ihjäl lite av min ensamma tid och det var milooooooner människor ute i affärera. Ofattbart. Jag brukar ta det lungt vid jul tid, jag tycker synd om de jäktande
Åh, jag förstår dig. Förut har jag också varit mycket för julstämning, pynt, personliga julklappar och så, men i år blev det som för många andra...bara en massa stress. Kan det vara när man börjar plugga/jobba som det blir så? Menmen, hoppas du haft en riktigt GOD JUL! :)
Anonym sa…
Jag var klar med alla julklappar i god tid.
Hoppas du har en fin jul:)
Anonym sa…
Oj. Ärligt talat så har jag inte köpt en endaste klapp på många år. Är värdelös då det kommer till sånt, tyvärr ;-)

... men jag hoppas du fick massor med härliga klappar och önskar dig en god fortsättning!
Matilda sa…
Rigg >> Det hade jag med! Go fortsättning!

Fredrik >> Skönt med fler som vilar under storhelger! trevlig fortsättning!

Anncharlott >> Det där med julmat låter som ett så stort projekt, vi har aldrig haft det så jag har aldrig fått uppleva denna stress. Hoppas du fick lite tid att varva ner sedan! Ha en härlig fortsättning!

Stellapolaris >> Perfekt att jobba på ett ställe som har allt! Gla fortsättning!

Nette >> Ett år, inget år! ;) Hoppas du fått vila ut dig nu ordentligt! Fröjdefull fortsättning!

Den tatuerade mamman >> Så klart det är synd om de jäktande! Om några år kommer det säkert att diagnostiseras en post-julstress av de medicinskt kunniga, så mycket påverkar det människor! ;) Glittrande fortsättning!

Sofi >> Studier har alltid en viss negativ påverkan på helgdagar och lov, antagligen främst för att studenter inte tillåts ha lediga dagar som infaller utanför lördag-söndag... Fräsig fortsättning!

Cat >> :) Jodå, det hade jag! Hoppas du hade en fin jul också och att du får en fin fortsättning!

Maria >> Man behöver inte köpa julklappar, du har så rätt så! :) Jag fick äntligen pajformar (har varit för snål för att köpa det själv...) så nu ska det bakas pajer! Glädjelig fortsättning!