Tvättproblematik

Vem får får för sig att frivilligt tvätta på Julafton? Och juldagen? Och annandagjul? ( Det är inte samma person dock. ) Trots att man inte får tvätta på röda dagar och helgdagar... Och varför finns det bara en ledig tvättid på en lördag morgon?

Kommentarer

Anonym sa…
Ack ja, tvättstugan denna ständiga källa till irritation.
God jul på dig.
Matilda sa…
Cat >> Nu är jag lugn igen :) Behövde bara få ur mig lite. Jag borde ju ha fattat att jag kanske skulle ha bokat tvättid liiiite tidigare... God jul på dig med!
Tänker du inte berätta vem som vann jultävlingen?
Ehhh?
;D
Anonym sa…
Det kanske är någon som vill smita från ovälkomna besökare? Någon som är less på att fira jul med hela släkten och inte klarar att säga det - så han/hon bokar in tvättid och gömmer sig i tvättstugan istället? :-)

Jag åker bort över jul, så jag får passa på att önska god jul och gott nytt år redan nu (för säkerhets skull, om jag inte hinner titta in något mer innan helgen...)
Anonym sa…
Vad säger du om detta då: Jag ska jobba på både julafton och juldagen! Måste tjäna in fedecash till Japan-resa nästa år... GOD JUL!
Matilda sa…
Stellapolaris >> Men det har jag ju gjort på den andra bloggen! Men okej då, det ska väl gå att ordna... ;)

Annika >> Haha, ja det finns ju folkskygga varelser! Eller så är det någon som är förutseende, att de vet att deras ungar kommer hinna smutsa ner kläderna kvällen innan etc.
God jul på dig med! Ha en trevlig resa!

Khadidja >> No kidding!? Kan du fixa jobb till mig också!? Hade varit skönt att slippa julen ett år eller två för att lära sig uppskatta den igen.
Japan? Låter najs :D