Lite visset i fönsterkarmen

Varför ska det vara så svårt att komma ihåg att vattna sina krukväxter?

Ps. Nu återstår det endast tre veckor till den 1:a december! Snart snart snart är Anders och Måns i en julkalender nära dig! (Både på radio OCH tv, kan det bli bättre?)

Kommentarer

Anonym sa…
Tänk det undrar nog mina krukväxter också. Jag lider med dem att de "bor" hos en sådan som mig.
Men ett fåtal av dem hann jag vattna i morse.
karro sa…
har oxå jättesvårt med dom stackarna! bästa tipset som jag har är att ha en blommande blomma, tex gerbera som tål att nicka till när den blir torr. när man ser att den slokar, så är det bara att vattna!
mossfolk sa…
Precis det där tipset som karro hade tänkte jag komma med. Det är alldeles perfekt. Mest hopplöst är det att bara ha gröna växter som ska vara tåliga. Då tror jag nämnligen att de kan vänta med vatten tills "i morgon". Jag tror det varje dag...
Matilda sa…
Cat >> Jag tycker det är lite jobbigt också med dem som man med flit gärna skulle se vissna, de rackarna klarar sig alltid...

Karro >> Senaste inköpet blev en sådan som tål att torka ut! och än lever den! :)

Mossfolk >> haha, ja det är lätt hänt att man tänker "äh, jag väntar till imorgon". Här ska de vara glada om de får vatten varannan vecka.
Anonym sa…
Ååååå, bara tre veckor. Hahahaha... trots vad man kan ro är jag inte så jättebra på att vattna mina blommor men jag kör med tåliga växter istället ;-)
Matilda sa…
Maria >> Skenet kan bedra ;)
Anonym sa…
OK, då. Jag lovar att kolla dem igen nästa gång jag hälsar på. Är bara rädd att jag lägger mig i för mycket. Men hellre levande plantor än en vissen Matilda.