Äntligen!

Äntligen har mänskligheten (eller åtminstone någon promille av den) kommit fram till att det är nog okej att växter får se ut så som naturen skapar dem! Grönsaksrasismen inom EU håller på att avskaffas. Nu får gurkorna äntligen vara snirkliga och härligt naturliga. Dock fortsätter kampen för att befria "druvor, citrus, jordgubbar, kiwi, paprika, päron, sallat, tomat, äpplen, persikor och nektariner" som ännu inte får åtnjuta samma frihet som gurkorna.

Jag väntar nu med spänning på att det ska komma ett beslut om att människor också får se ut som de vill. Att smink och plastikoperationer ersätts av tron på naturlig skönhet. Om det är okej med krokiga gurkor så ska det vara okej med finnar, mullighet och rullstolar. Det är inte skalet som räknas, det är innehållet.

Ps. På Flitigt har jag idag laddat upp ett nytt kort samt en undersökning som ni gärna får ta del av.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag stöder din kamp för växters och människors rättighet att se ut hur som helst:)

(Min arbetssituation är komplicerad. Jag är just nu själv utan arbetskamrater och vill eventuellt byta arbetsplats till ett ställe där jag får arbetskamrater, men inte till vilket pris som helst).
Anonym sa…
Såklart! Heja Matilda!
Matilda sa…
Cat >> Ju fler desto bättre!
Trist med jobbet, varför kan man inte skräddarsy sin egen arbetsplats?

Maria >> :D
Precis...hatarrr bonsaiträd o de finurligt (tror de) klippta vintergröna växter speciellt i engelska trädgårdar! O männskor har rätt o se ut preciiis som de är...grejen är att jag drass till udda, båd på utsidan som insidan...
Vilken spännande blogg du har:) Hit kommer jag gärna tillbaka.
Ha en fin helg.
Kram Lallis
Hilda sa…
I den världen lever jag gäääärna!!!
AnnCharlott sa…
Det är skönt och efterlängtat att EU släpper på regleringarna kring hur olika grönsaker får se ut.

När det gäller utseendefixeringen bland oss människor är det väl tyvärr inte mycket EU eller andra instanser kan göra åt saken - och tur är väl det i och för sig :)
Matilda sa…
Stella >> Fast bonsaiträd kan vara otroligt vackra... (och förskräckligt dyra)
Udda människor är underbara! :)

Lallis >> Vad kul att du hittat hit. Välkommen åter!

Hilda >> Visst vore den underbar!

Anncharlott >> Jo det är mycket betryggande att EU inte lägger sig i människors utseende! Samtidigt som det lite för sällan från inflytelserika personers håll betonas att utseendet inte spelar roll.