Loppis-uppladdning

Äntligen blir det av! På söndag - om vädret tillåter - ska det stås på loppis. Kläder, böcker, filmer, oanvända julklappar... Drömmen är ju att bli av med det mesta, men det kan man ju bara hoppas, antagligen kommer man hem med 75% av sakerna plus saker från andras stånd.

Det ska bli intressant och se vilka saker som går åt, ifall vi satt för högt pris på saker och hur många som försöker pruta ner allt till en krona. Vädret är också en intressant aspekt. Allt mellan regn, vind och uppehåll har utlovats så det kommer bli spännande att se ifall det ens går att sälja något. Får nog packa ner något plastaktigt att täcka över kläder och böcker.

Någon som har några goda råd att dela med sig av?

Trevlig helg på er alla!

Kommentarer

Anonym sa…
säljer du julklappar du själv fått?
Matilda sa…
Anonym >> Nja, det kan ju finnas en och annan man fått men inte fått användning av. Och efter att de har legat i ett skåp i några år så kanske någon annan kan få glädje av dem. Men visst, det förekommer nog en eller två klappar som säljs för att de har varit märkliga saker.
Linn sa…
Lycka till!

Enligt mitt tycke skall ju loppis egentligen inte vara redan prissatta saker. Men å andra sidan vet jag hur svårt det kan vara att komma på rimliga priser sådär rakt upp och ner när någon frågar.
Matilda sa…
Linn >> Fast risken är ju att man råkar säga olika pris till olika personer och det lär ju inte vara såååå populärt...