En längtan gör sig påmind

Var på teater igår och njöt. En stor del av mitt liv har jag spelat teater (på amatörnivå dock, men ändå) och sedan jag lite ofrivilligt slutade har jag fått roa mig med att se andra sätta upp föreställningar. Jag trivs med att sitta i publiken, samtidigt vill jag också vara med där på scen. Ganska ironiskt egentligen, jag är privat ingen person som vill synas och ta plats något nämnvärt, men på scenen har jag alltid trivts. Ingen teatergrupp som vill adoptera mig?

Update: Upptäckte till min förtjusning att Anders och Måns gjort småfilmer till studera.nu om studenter och studentliv.
Kolla in HÄR och HÄR!

Kommentarer

Anonym sa…
Är du trött på att samla poäng på olika gratissidor som ändå bara leder till presentkort?
Gör som jag och registrera dig här: http://www.woopa.se/?ref=Linerulla och tjäna pengar istället.
Hur enkelt och snabbt som helst har jag samlat ihop 2500 kronor.
Det bästa är att det inte spelar någon roll om man är 14 eller 40, alla kan tjäna pengar här.
Tomas sa…
Är du trött på att samla kommentarer som inte har något med inlägget som du just publicerat att göra? Gå isåfall in på http://www.nonsensadress.nu och tjäna massor av tid. Hur enkelt som helst och framförallt känns det lite tufft. Det bästa är att man inte kan tjäna pengar på det, inte heller förlora pengar, eftersom sidan inte ens existerar.

Förlåt, kunde inte låta bli. Jag ska genast kolla in A&M-klippen, lycka till med teaterkarriären! :)
Anonym sa…
Å, vad härligt. Teater har alltid varit min svagaste punkt då det kommer till kultur, men jag ska bättra mig. Har inte ens varit på dramaten. Än ;-)
Karin sa…
Teater är underbart. Håller med Maria ovan - ska försöka bättra mig och gå oftare!
Matilda sa…
Anonym >> Suck... Se Tomas svar nedan.

Tomas >> Du är rolig :)

Maria >> Du som bor i Stockholm har ju en fantastisk möjlighet att se alla föreställningar där! Vi har en bra teater här nere, men ni har ju hur många som helst att välja på :)

Karin >> Det är lite av en periodgrej, emellanåt går man hur ofta och sen kan det gå månader innan man kommer iväg på något...