Min dator har ett eget litet liv

Det känns som att det är något skumt med Windows. Hela sommaren känns det som att datorn hämtat hem nya uppdateringar varannan gång jag stänger av datorn. Dessutom verkar inte min brandvägg/virusprogram vara så förtjust i någon av ändringarna. Väldigt mysko.

Introduktionen var hyffsat intressant. För en gångs skull var kursen ganska homogen åldersmässigt. I normala fall brukar det vara stor variation i åldrarna på de kurser jag läst vilket har varit mycket givande, nu helt plötsligt tillhör jag det äldre gardet. Och ändå var det någon överambitiös kårmänniska som tyckte jag skulle gå på novish-festen, tills han insåg att jag inte var nybörjar-student.

Jag uppskattar dock inte när lärarna står och säger att det är ca 2-3 föreläsningar i veckan och sen när man får ut schemat så är det egentligen varje dag i tre veckor framöver. Förvisso oftast inte mer än 2 timmar per dag, men som pendlare är det lite surt. Å andra sidan får jag valuta för pendlarkortet.

PS. Har lagt upp lite sommarpyssel.

Kommentarer

AnnCharlott sa…
De där uppdateringarna som windows ägnar sig åt i tid och otid är verkligen ganska irriterande. Jag har faktiskt stängt av dem och så går jag ut på microsofts sajt och kollar efter nya uppdateringar med (o)jämna mellanrum.
sMARTAss sa…
Jag älskar vista-meningen:
"Om du startade programmet kan du fortsätta"
:S
cat sa…
Min dator kraschar varje gång den hämtat hem fler en tre uppdateringar! Det är alltid lika kul!
Undrar hur man stänger av uppdateringarna?
Matilda sa…
AnnCharlott >> Smart! Det borde jag också göra. Frågan är ju vad de egentligen "uppdaterar" för något...

Marta >> haha, och om du avslutade det?

Cat >> Låter som din dator verkligen diggar de där uppdateringarna. Det hände med sambons dator en gång, den vägrade fungera på en hel dag, sen vips så mådde den bättre igen...