Helgens roligaste skyltar

Den här restaurangen satsar på att gå under...

Och i en bufférestaurang i Chinatown har man hittat på en extra avgift. Vi funderade ett tag på ifall vi skulle få betala extra för revbenen och grillspetten som vi lämnade kvar. Och så har man lagt till en fras som går att läsa på olika sätt, men som ska syfta till att berätta att sitter man vid det här bordet så ska man betala innan man äter maten.Kommentarer

Ewa sa…
Oh, Chinatown! Jag gillade Top of The Town. Testa den restaurangen om den finns kvar. Sen finns det en som är känd för att de är sjukt otrevliga där. Har liksom blivit en grej av det, så folk går dit för att de vet att de är otrevliga. :D Kommer inte ihåg vad den heter tyvärr, men det kan du säkert googla om du är sugen på lite dålig service.
cat sa…
Mysko inställning till sina kunder.
Hanna sa…
Intressant approach...
Anja sa…
Haha, ett ställe här försökte med ngt liknande. De tyckte att det slängdes för mkt mat och för att folk inte ska ta mer än de kan äta så skulle de införa en extra avgift för den som lämnade mat kvar på bordet. Efter en del kritik tror jag att de gav upp hela idén.
Karin sa…
Fantastiskt!
Men de tar iaf inte avgift för att sitta vid bordet...
Matilda sa…
Ewa >> Restaurangen med den dåliga servicen finns kvar! Vet dock inte om den marknadsföringen biter på mig... Men tack för det andra tipset :)

Cat och Hanna >> Absolut

Anja >> Här hade de dessutom en FRIVILLIG serviceavgift på 10%. Men eftersom man fick serva sig själv med buffén så är det lite tveksamt att betala denna.

Karin >> Faktiskt inte! Men det kommer snart. Det kommer väl bli lite som RyanAir...
Anonym sa…
Hehe. Roliga skyltar och plakat finns det överallt. Och kreativiteten är stor. Kul att du fångat några på bild.

Gillar den sista om man tänker på att den faktiskt även kan tolkas som miljöpolitisk, om det just är för att de tröttnat på att folk inte äter upp maten. Det ska inte slösas på världens resurser liksom ;)
Matilda sa…
Matilda >> Man kan ju hoppas att det är så de tänker. Men egentligen tror jag bara det handlar om ekonomi. Maten hade kanske räckt till någon annan plus att företagen säkert betalar för att få sina sopor hämtade.