tisdag 7 september 2010

Veckotävling

Eftersom jag har fullt upp med att studera hur svenska folket förtidsröstar och därmed är en urusel bloggare tänkte jag kompensera med en liten tävling. Vardagens mysterium börjar bli gammal, snart hela fyra år. Och då passar det bra att lotta ut lite presenter som dök upp när jag städade lite här hemma.

För att vara med i utlottningen måste ni dock få jobba lite grann. Bilden här nedan visar en metallväska som påminner lite om en ringbrynja. Frågan är vad jag kan använda denna till, bankkort är i alla fall ingen bra idé om man inte vill få dem avmagnetiserade. Din uppgift blir således att komma på ett fiffigt/finurligt/smart/lustigt... vis som denna pryl kan komma till nytta på. Senast den 13:e september vill jag ha ditt svar i form av en kommentar till detta inlägg. Länka till din egen blogg eller skriv en mailadress så att jag kan komma i kontakt med dig.

Uppdatering: Påsdelen är 9*13cm.

Den 14:e utses två vinnare. Den ena (pris 1) utses enväldigt av mig utifrån bästa förslag och den andra (pris 2) utses genom hederlig lottdragning.

Pris 1: Oanvänd t-shirt med satirtryck "Gulf wars Episode II". Inköpt i London för flera år sedan men aldrig använd. Storlek S (unisex).


Pris 2: Med stor sannolikhet aldrig använda ko-strumpor (för säkerhets skull kommer de vaskas innan de sänds) också inköpta i London för flera år sedan. Storlek 36-39. Praktiska då de har halkisock-liknande prickar på fotsulan.


Lycka till!

7 kommentarer:

gammal mamma sa...

(brevikonen nere vid inlägget fungerade inte..)

Jag har iallafall en idé: Eftersom kattaskrället ska bo hemifrån ett tag så behöver hon kanske forsla sina djur i något som hon inte kan äta upp? Vilket hon ju annars gör om hon lämnas obevakad med sina gosedjur.
Så en resväska till katten är mitt förslag!

cat sa...

Är mer intresserad av vad du kommer fram till om förtidsröstningen :)

Karin sa...

Nu har jag klurat i flera dagar och kommer inte på något!

Om den inte är så stor att du får i en bok förstås..?

Maria Byström sa...

Du ska naturligtvis stoppa en vass, kantig sten i den, ha den chict över axeln när du trippar hem framåt småtimmarna i London, och om någon buse kommer fram så drämmer du till honom rejält med den á la Modesty Blaise ;-)

Kram!

Matilda sa...

Karin >> mitt misstag! Påsdelen är 9*12cm

Anja sa...

Jag lider av kronisk fantasibrist så jag håller mig utanför den här diskussionen...även om jag måste säga att det var en rejäl utmaning.

Karin sa...

Jag måste säga att jag gillar Marias förslag! =)

Annars känns det ju som en utmärkt väska för de gånger du inte behöver ha med dig annat än ett läppstift (men hur ofta händer det?).

Får du kanske i en tablettask eller mindre chokladkaka? I så fall kan du ha den som matsäcksväska!