torsdag 7 oktober 2010

Förbluffande statistik

Upptäckte av en slump att Blogger sedan i maj för statistik över hur folk hittar till min blogg och vilka inlägg folk läser mest.

Utifrån vissa nyckelord går det att utläsa att det finns en stor oro hos folk över hur man blir av med blomsterflugor, man undrar dessutom hur man odlar lök och så finns det en hemlig önskan om att bli korsordskonstruktörer. Inget nytt alltså, Bloggers statistik liknar på den punkten den externa statistiksida jag hittills använt.
Det som är mest spännande är varifrån mina besökare kommer. Sverige känns ju ganska givet. Jag förmodar att det finns en hel del utlandssvenskar i USA. Sidvyerna från Storbritannien står jag troligen själv för (vilket i och för sig måste betyda att jag kollar min blogg tio gånger om dagen...). Personen som sitter i Slovenien har jag koll på. Men Azerbajdzjan?

Läsare från detta asiatiska land får gärna hojta ifrån. Jag är faktiskt lite nyfiken på hur stort problem ni har det med blomsterflugor och hur ni förvarar er potatis.

5 kommentarer:

cat sa...

Jag kollade in min sådan statistik och det ordet som för flest till min blogg är, nakenbadare :)

karro sa...

Intressant! Hos mig verkar många ha problem med vad de ska göra på sina söndagar

Matilda sa...

Cat >> Hm... har du ens en bild på någon nakenbadare på din blogg? Bara för att du och jag skrivet det ordet så kommer det säkert komma en hel del googlingar hit också.

Karro >> Söndagstristessen är ett allmänt utbrett fenomen sedan folk slutade gå i kyrkan om söndagar.

Karin sa...

Storebror ser mig! =)

Matilda sa...

Karin >> Han gör ju det!