Exotisk utflykt

Då har man varit på det exotiska IKEA!


Vi lyckades nog åka dit på en av de lugnaste dagarna för det var knappt något folk alls i varuhuset! Till och med de i kassan tyckte att det var lite väl lugnt. I restaurangen höll de dock ett lågt tempo med endast en i serveringen. Och så har jag fått prata svenska med några andra svenskar som var där, kändes något bisarrt

Glögg och pepparkakor är nu inhandlade! Men de hade inga lussekatter, jag är grymt besviken! Och restaurangens utbud av efterätter kändes mer brittiskt än svenskt.

Resan dit tog dock extra lång tid på grund av alla skolbarn som åkte buss, och resan hem tog extra lång tid för att Tottenham spelade match och på grund av att en av bussarna fick för sig att slänga av alla passagerare.

Den här skylten lade jag märke till när bussen stod helt stilla för alla fotbollssupportrar (som vare sig gick med käpp eller kutade med ryggen) som ville fram.

Kommentarer

cat sa…
Oj inga lussekatter! Kanske måste du baka själv.
Karin sa…
Ah IKEA är ett säkert ställe om man vill träffa på svenskar utomlands.
Hoppas du får till adventsmyset ordentligt!
Matilda sa…
Cat >> Jag ska kolla några Skandinaviska "hak" i stan. Hade gärna bakat själv men med gasspis vet jag inte om jag vågar... Det ska tydligen var väldigt svårt att baka kakor och bröd i en sådan. :(

Karin >> Tyvärr får jag inte ha värmeljus på rummet (försäkringsgrej enligt min landlord) men lite mys ska jag nog få till det :)
Anja sa…
Åh, jag såg just att IKEA säljer den goda Kullamusten, den måste du testa. Äppel/kanel must passar perfekt nu.
Matilda sa…
Anja >> Jag älskar kullamust! Tyvärr fanns den inte på detta IKEAt :(