På väg till bussen...

...går jag förbi det här huset med den lilla tillbyggnaden. Vad de gör i det här annexet har jag ingen aning om, det ser ut att vara någonslags vaktkur med posthantering, det hela är väldigt mystiskt.

Tittar man riktigt noga (vilket är lite svårt på den här bilden eftersom jag inte är någon lysande fotograf) så ser man att det står 14½ ovanför dörren. Inte 14B, 14½!

Jag är djupt imponerad över att elektriciteten verkar fungera, för ingen verkar vara intresserad av att laga det här elskåpet. Det har varit så i någon månad nu, minst.
TFL (Transport for London) har helt fantastiska reklamplanscher. Den här är en av de roligare. Sedan finns det några som är lite läskigare, men jag glömmer hela tiden att fotografera dem.

Kommentarer

Karin sa…
Jag har kanske tittat lite för mycket på Dexter men man kan ju föreställa sig vad de gör där...

Du kan inte knacka på och fråga?
cat sa…
Att de vågar lämna elskåpet så där! Tänk om någon klåfingrig får för sig att pilla lite och dör av elchock.
Matilda sa…
Karin >> Har inte sett Dexter, men kan ana mig till dina förslag...
Egentligen tycker jag om att gå ovetandes, för det kryddar fantasierna så mycket mer. Som en av mina favoritpersoner där jag bodde förr, jag pratade aldrig med honom, men jag såg honom på gården en himla massa, så jag började hitta på min egen bakgrundsberättelse till honom. Sen råkar jag höra honom prata en dag och det visar sig att han är polsk, eller från den regionen, vilket förstörde hela tjusningen. Inte för att han var polsk, det struntar jag blankt i, men för att jag hade målat upp honom som en typisk Svensson. Ja jag vet, jag borde skämmas! :s

Cat >> För att inte tala om alla dagar det ösregnar! Men det verkar inte vara något högprioriterat elskåp.