Tiddelipom!

Snön vräker ner
Tiddelipom

alltmer ju mer

Tiddelipom

alltmer ju mer

Tiddelipom

Det snöar

Nalle Puh

Utanför mitt fönster imorse. Det är inget tjockt lager, inte jämfört med vad jag har hört hemifrån. Hade sett fram emot att ge er en rapport i hur lokaltrafiken fungerar här i London när det snöar (hemma är alla lika förvånade vart år när snön kommer - va? snöar det?). Men då jag tycks ha tagit på mig ännu en förkylning beslutade jag mig för att stanna hemma någon dag och vila upp mig ordentligt. Ska till Worcester på lördag (där lär det vara ännu mer snö så jag hoppas tåget går) och då vill jag vara kryare. Så den spaningen får komma vid ett annat tillfälle.


Har dock i god tid införskaffat skor som ska stå emot väta och som har tjock sula. Expediten var dock inte helt säker på ifall de skulle tåla snö, men hon trodde det. Vinterskor verkar dessvärre vara lika stor bristvara som tjocka stickade tröjor.

Kommentarer

Anja sa…
Haha, man kan nog lugnt säga att alla blir lika förvånade varje år. Så ovanligt med snö i detta land... Vintern har bara börjat men inställda bussar och försenade tåg är redan vardagsmat. Jag vet inte, men man kanske ska maila/skicka brev till diverse ansvariga personer och påminna dem om att vinter kommer även i år. Kan börja med vd:n för SL, sen får man jobba sig vidare. Ska bli intressant att höra hur det funkar där. Och du, krya på dig!!!
AnnCharlott sa…
Snö?! Javisst ja, men det har vi ju inte haft på ett helt år, så det hör ju till ovanligheterna.
Matilda sa…
Anja >> Låter som en mycket bra idé! :)
Tack, jag gör mitt bästa för att krya på mig!

AnnCharlott >> Det ligger något i det, snön faller oftast bara under en två månads period. Vilket är en minioritet av årets månader. Alltså inget man ska lägga för mycket tid och pengar på! ;)
cat sa…
Bra skor är A och O för att stå emot dum snö. Jag har också förberett mig med bra kängor.
Hanna sa…
Snö hör väl inte till vanligheten där du är. Märkligt...