Vårkänslor

Varning! Efter ha fått kritik att jag varit alldeles för hänsynslös mot er som har snö, regn och hagel där hemma, utfärdar jag här en varning för starka bilder med vårkänslor!

Helgen har bjudit på det allra vackraste vädret! Igår var det inte ett moln på himlen. Det var det däremot idag men det hindrade inte folk från att gå i t-shirt (vilket var lite väl överdrivet, för så varmt var det inte!). Pluggandet har fått vila lite då jag haft behov av att gå långa promenader och njuta av solsken och motion. Vårjacka står numera på inköpslistan.

En hel del växter har börjat blomma ut, inte minst maskrosorna!

Om jag hittar till samma gata igen, så måste jag hit om några veckor för att se det här stora Magnoliaträdet blommar ut ordentligt!

Det känns på tok för tidigt för Magnolia!


På grund av min bristande kunskap av växtnamn kallar jag den här bilden för Blommande träd. ;)

Kommentarer

Karin sa…
Bra att du lagt till varningstext! Mindre bra att jag tydligen har vissa masochistiska drag. Vill också vara längre söderut!
Anja sa…
Haha, blommande träd! Ser att det är fler än jag som inte kan det här med träd och växter. Men vet du, nu kan inte ens jag klaga längre. Det är vår här också (ok, kanske inte just idag...och inte i fredags då det snöade...men hela lör och sön var det lovely). Jepp, jag jobbar på min positiva sida ;-)
cat sa…
Åh så ljuvligt vårigt!
Här har jag sett en krokus, flera snödroppar och några vintergäck.
Anonym sa…
Åh, längtans tider... det börjar likna vår här med nu än så länge utan blommor i min trädgård dock...
Förresten verkar det där om facebook riktigt intressant och din ämnesidé, hur den nu blir utformad, blir jag nyfiken på :o) kram i varm vårsol från lite kallare vårsol!/ Sarisen