Days like these...

När det är 25 grader varmt i april så känns det som en petitess att större delen av eftermiddagen var väldigt molnig. Att få gå i sommarklänning och ha promenadavstånd till Regents Park från universitetet är lyx!

Varning för "starka" försommarbilder!


Lite för tidigt för rosorna att blomma ut dock. Rosträdgården är väldigt stor så jag får komma ihåg att gå tillbaka hit när det är dags för dem att blomma, så att jag kan få se hur Ingrid Bergmans ros ser ut.


Kommentarer

Anja sa…
Jag skulle INTE titta på dina bilder...eller hur var det nu igen? Tack för "varningen", haha! Jag pausade och åkte iväg för att åtminstone belöna mig själv med en bukett tulpaner. Väl där fanns det bara stora buketter (25 st) eller ett par mindre, redan utslagna. Jag måste ha sett helt bedrövade ut för mannen som sålde gav mig både en bukett (mindre fina) tulpaner OCH finfina påskliljor helt gratis.
AnnCharlott sa…
25 grader, mmm. Men idag är det fint här i Stockholm också och påsken ska bjuda på vackert väder. Hoppas meteorologerna har rätt. Glad påsk!
Ewa sa…
Rena rama sommaren i London! Så l¨ngt har vi inte kommit här än, men snart... Det brukar slå till med 30 gradig värmebölja helt plötsligt. :)