Mat på matkonferens

Typisk konferens-lunchbuffé på en konferens om mat. Typiskt brittiska sandwiches, såklart, och annan plockmat. En hel del mat blev över vilket det alltid tycks bli. Hoppas att den kommer till nytta.
Utanför fönstret köar studenter för gratis mat från Hare Krishna.

Kommentarer

Hanna sa…
Med svenska mått mätt känns det som en ganska lätt lunch. Jag noterade att konferenslunch även down under var ganska lätt. Plockvariant. Kallt. Det känns lite typiskt svenskt med varm lunch, riktig mat. Alltså det finns säkert i andra länder också, men i Sverige känns det som mer eller mindre en självklarhet.
cat sa…
Nu blev jag allt lite hungrig :)
Matilda sa…
Hanna >> De marknadsförde den som "lätt lunch". Det andra bordet hade några kyckling- och köttspett i miniatyr också. Sedan fanns det ett fruktbord med några kakor på också. Nu har jag inte varit på någon konferens i Sverige, men jag kan tänka mig att vi vill ha mer matig lunch. För britterna betyder lunch helt enkelt sadwiches och crisps...

Catt >> :)
konferensmamman sa…
Om det hade varit en sådan "lunch" på en konferens i Sverige hade det antingen stått "lättare förtäring" eller kall buffé. Förmodligen det första.

(å andra sidan gillade jag din freudianska felsägning: sadwiches ;-))
Folk i Canada blev alltid imponerade av mina "open faced sandwiches" som jag gjorde när jag jobbade på café. De är inte vana att se maten framlagd på ett snyggt sätt. Och vad gäller UK är det precis likadant.