Nytt jobb och duvskyltar del II

Första dagen på jobbet gick bra och det ska bli spännande och se hur det utvecklar sig. Väldigt många nya ansikten och namn att lära mig och en labyrint att hitta i. Av oss fem som började idag och var jag den enda som inte tidigare varit anställd. Volontärarbete ska alltså inte underskattas, ett års arbete och praktik på en annan "filial" gav frukt! Det finns en trevlig svenska i teamet men det kändes lite märkligt att prata svenska dock. Ni får ursäkta alla kryptiska referenser, några av er därute vet vilka mina arbetsplatser är men jag är lite obekväm i att avslöja det här. Dessutom är jag osäker på vad organisationen anser om att blogga om sitt jobb. Men när/om jag slutar på dessa jobb kommer jag säkerligen lägga upp lite fler ledtrådar än dem ni redan sett eftersom jag har en hel del bilder jag gärna skulle vilja visa. Jag kan i alla fall avslöja att idag togs mått till våra nya röda och exklusiva uniformer med designermärke i nacken. Och extra nyfikna bloggvänner som planerar besöka London får gärna skicka mig ett mail så att ni kan komma och hälsa på mig!

Men jag kan i alla fall bjuda på en bild från närområdet av mitt jobb:


Vi har ju tidigare konstaterat att britterna inte gillar duvor, eller åtminstone inte gillar att de förökar sig och därför är det förbjudet att mata dem. Nu är det visst till och med viktigt att poängtera att dessa duvmatnings-förbuds-skyltar inte får förstöras.

Kommentarer

Anonym sa…
Förstår din försiktighet :o)...

Det där med duvor i London verkar vara lite som med måsar i Strömstad!

Turisterna tycker de är såå pittoreska och matar dem med diverse pommes, korvbröd och annat, medan de som bor och jobbar där får spader av dessa skränande nedskitande "flygande råttorna" och ber turisterna snällt att låta bli matningen för måsarna blir så himla närgångna annars...

Så när sedan samma turister kommer och klagar i korvkiosken för att måsarna anfaller så att de tappat korven, trots att de är varnade, så skakar den infödde på huvudet och säger "-vad var det jag sa!"

Till havs, där kan de hålla sig, för där är de vackra :o)...
/Sarisen
Matilda sa…
Sarisen >> För mig är det lite av en gåta att folk verkligen vill mata både duvor och måsar...