Londonutmaning

Som ni vet kommer jag i sommar att flytta från London. Jag har en hel lista på saker jag vill hinna göra och ställen jag vill besöka innan flyttlasset går. Men samtidigt inser jag att London kommer att finnas kvar och jag kommer med stor säkerhet att åka tillbaka många gånger.

Eftersom bloggen i nästan två år har fungerat lite som en Englands-guide med inofficiella resereportage tänkte jag slänga ut en liten utmaning. Är det några platser, städer, museer, restauranger, evenemang etc som ni vill att jag bloggar om? Eller kanske har ni något brittiskt mysterium ni gått och grunnat på? I den utsträckning jag har tid, möjlighet och råd så ska jag försöka uppfylla era önskemysterium och -reportage.

PS. För tillfället är jag något dålig på att kommentera på era bloggar, det är mycket på gång och många inlägg är på automatisk uppdatering.

Kommentarer

Pernilla sa…
Ja, det bästa med London är att det är så lätt att ta sig dit. Jag har varit där i genomsnitt en gång om året sen halvåret jag bodde där. Jag har nog missat många av dina tidigare reportage, får se till att läsa ikapp dem ;)
Hanna sa…
Men åh, vad kul! Måste fundera på detta.