På utsidan är vi alla lika

På gymmet ser alla nästan klonade ut. Deras personliga stil har skalats av och kvar återstår en standardiserad outfit. Åtminstone bland kvinnorna. Det är extremt tajta svarta träningsbyxor som slutar som lägst vid ankeln och högst ovanför vaden. Det får gärna finnas något lodrätt rosa streck längs utsidan av låren och en decimeterlång dragkedja nere vid ankeln. Till detta kan man enbart ha sneakers-strumpor eftersom de annars skulle sticka upp över skokanten och dölja den bit hud som finns mellan sko och byxa. På ovankroppen är det tajt linne som ska vara svart eller rosa.

Jag behöver väl knappast säga att jag känner mig som en restprodukt av 90-talet i mina mjukisbyxor och vit (icke-tajt) t-shirt med tryck över bröstet? För mig är tränings-tröjan en t-shirt som jag fått någonstans och som på sin höjd använts på sommaren för att skydda axlarna från för mycket sol. Nästa steg, när den blivit mer urtvättad kommer bli sovtröja. Så fungerar mitt kläd-cirkel. Träningsskorna är dock (på tiden det begav sig) nyinköpta aerobicsskor som endast fått utföra ett enda pass aerobics (och fler lär det inte bli), men de är faktiskt svarta och rosa!

Jag undrar om man tränar bättre om man har den här tajta dressen i svart och rosa?

Kommentarer

cat sa…
I wouldn't be caught dead in such an outfit!
Marie sa…
Ja, var tusan kommer detta ifrån? Känner mig sjukt missanpassad på gymmet i mina gråa gamla bomullstajts från H&M och urtvättade t-shirt. Samtidigt kan jag sträcka lite extra på ryggen när jag inser att jag inte blivit lurad av de ondskefulla sportutrustningsföretagen, hehe.
Matilda sa…
Cat och Marie >> Välkommen till klubbben!