lördag 6 april 2013

En tanke som borde ha räckt 15cm längre

Den som satt upp de här hållarna för gardinstängerna borde få ett pris. Hur tänkte man? Tänktes det alls förrutom i symmetri? Ljusinsläppet är oundvikligt i synnerhet eftersom bostadsbolaget inte bekostat persienner (den till vänster har personen som har förstahandskontraktet satt upp själv).

6 kommentarer:

Ewa sa...

I vårt hörnfönster i köket ser det precis likadant ut. Helt omöjligt att få till. Vi löste det med att köpa en hörnböj för just sådana gardinstänger och sedan placera den på ett fäste till en annan slags gardinstång som sitter i väggfästena vid hörnet... Hmm. Svårt att förklara. Du får väl komma förbi och ta en titt.

Kul att ses på balansen förresten! Var tvungen att fortsätta till nästa pass efteråt, så det var därför jag försvann om du undrade. :)

tipsande mamman sa...

Tips: Klädnypor i skarvarna när du dragit för. Inte snyggt, men bättre än ingenting.

Fullblodsekologen sa...

Hur i hela tiden lyckas man med något så där dumt? Fast jag har sett toaletter där man har fått stiga över toalettstolen för att kunna komma in i duschen, så allt är tydligen möjligt.
Tryggt att man inte är ensam om att drömma konstiga saker. Jag borde få Nobelpriset i drömmeri, kommer ihåg allt jag drömmer och skulle kunna skriva långa avhandlingar i ämnet. Fnissade lite när jag läste om din "tvålförvirring" hos mig. Ha en fin lördagskväll/Annelie

Matilda sa...

Ewa >> Jag kommer förbi och spanar in er lösning! Det är ju helt galet när man bor i en etta och behöver stänga ute allt ljus för att kunna sova.
Det var kul att se er med! Men sicka galningar ni är som sticker på ett annat pass direkt efter avslappningen ;) Vi satsade på lunch istället :)

Mamma >> Låter som ett alternativ, om än ett lite omständligt sådant att utföra varje kväll.

Fullblodsekologen >> Visst är det tokigt! Den toaletten verkar ju ta hem ett ännu större pris, helt galen lösning...
Ja drömmar är märkliga. Om du kommer ihåg dem så detaljerat så kanske de kan omförvandlas till bestseller böcker eller filmmanus? ;)

Linda i Berlin sa...

Hm, inte så smart ser det ut som. Jag håller med om att du får sätta en sån hörngardinstång.

Matilda sa...

Linda >> Ganska osmart, faktiskt.