IN/UT april

+ 1 tröja (Tradera)
+ 1 tidskrift (gratis från jobbet)

- ingenting

Summa: +2

För att vara en hel månad så är det här ett helt okej resultat. Går och funderar på att införskaffa en egen yogamatta nästa månad då de på gymmet där jag kör Bodybalance känns lite utslitna. Har hört att det finns ekologiska varianter så jag ska titta runt lite (förslag mottages gärna). Efter inspiration från Linda så vände jag i början på månaden galgarna i garderoben. Har nästan hunnit igenom hela (det är en liten garderob och inte mycket som får plats att hänga på galgar) och det är nog något plagg som kommer att åka snart.

I övrigt så säger jag Glad valborg!

Kommentarer

Hanna sa…
Vända på galgar?
Matilda sa…
Hanna >> Alla galgar vänds så att kroken hänger från insidan. Alltså att galgen inte går att bara dra rakt utåt utan måste hakas loss bakifrån. Äsch, det här går visst inget vidare bra att förklara. Tryck på länken vid Lindas namn så får du en illustration istället. :)
Det var inte mycket, varken på in eller utsidan :)

Ekologisk yogamatta vet jag ingenting om. Bodybalance däremot har jag varit på förut och det var ju så himla skönt och bra.

Vända på galgarna är det smartaste jag gjort i min garderob känns det som :) Jag blir bara lite stressad när jag ser att det gått en tredjedel av året nu och jag har nog använt en tjugondel av alla mina kläder. Det bådar inte gott liksom.
Matilda sa…
Linda >> Jag försöker att se det som en utmaning och använda sådant jag inte använder så ofta annars.