Fördomsprofil à la ICA

Jag har med viss spänning sett fram emot första fördomsprofilen ända sedan jag införskaffade ICA-kortet. Det vill säga de personligt rabatterade erbjudanden som baseras på kundens köphistorik. Skulle de pricka rätt eller skulle jag få kuponger på blöjor och köttfärs? Idag kom domen som ett brev på posten (bokstavligt talat) och jag måste medge att ICA lyckats avslöja mina konsumtionsvaror väldigt bra. Pinsamt nog tycks det vara krossade tomater i väldigt många recept jag tillagar. Och just det här mūslimärket har blivit standard (trots att det inte är ekologiskt). Linser och bönor är jag inte så duktig på att köpa men jag trodde jag köpte det mesta av ett ekologiskt märke. Avslöjande alltså, på många vis. Lite som googles fördomsprofil baserat på dina sökningar som jag till sist lyckades stänga av. De prickade in både ålder och några andra detaljer...
Kanske ni kan ställa en fördomsprofil på mig? Eller så kan ni gå ut i sommarvärmen medan den varar. Trevlig helg!

Kommentarer

Det där med Ica är rätt spännande. Det verkar ändå som att de prickat in rätt bra på dig. När jag handlade ungefär en gång i månaden så köpte jag ca 15 kattmatsburkar men aldrig någonsin fick jag några rabatter på det.

Trevlig helg!
cat sa…
Jag avstår från att ha ica-kort eller annan kedja, just för att jag vill slippa sådana där direktriktade erbjudanden.
Hanna sa…
Övervakningssamhället. Storebror ser dig. Alltid.
Matilda sa…
Linda >> Antagligen har kattmatsproducenten inte velat sluta en rabatt-avtal med Ica...

Cat >> Jag förstår dig. Det är läskigt hur mycket som registreras om en. Att få rabatt på det man handlar mest kan ju verka oskyldigt och trevligt, men det går givetvis att spekulera i vad mer som lagras och av vem.

Hanna >> Varför är det alltid en storebror och inte en storasyster? Hade en storasyster varit blidare?