Österrike

Det var som sagt i Österrike jag spenderade några fina sensommardagar i tjänsten. Ett underbart vackert land! Jag förstår att Hanna har ett särskilt förhållande med landet för jag vill dit igen! En längre rapport kommer när jag inte längre har en vagel i ögat som irriterar. Här kommer dock ett smakprov från slottet vi bodde på (eller ja, i ett annex) och vegetariska matvaror som följde med hem. Hittade dessutom en sotare och en drake som envisades med att bli en del av min samling av pepparkaksformar...

Kommentarer

cat sa…
Ser jättefint ut! Skulle själv vilja besöka Wien någon gång. I morgon åker jag dock till en annan storstad ganska nära, nämligen Budapest.
En drake som pepparkaka är ju bara helt underbart. En sådan form vill jag också ha!
Hanna sa…
Underbart! Och det är ju alltid roligt att upptäcka nya matgrejer i andra länder. Som att man stiger utanför sin vanliga box lite grann. Själv är jag ju såld på deras bacon. Men det är inte vegetariskt... Kan man väl säga...
Vad mysigt att bo i ett slott. Annex eller el.

Du skulle gilla en affär som finns här. Den har nog flera hundra olika kakformar. Jag är inte så mycket för att baka saker i form, men det har bara att göra med min otålighet.

Hoppas att vageln är borta, men till nästa gång du känner att du håller på att få en har jag ett tips jag fått av min mormor. Ta saliv på fingret och badda på vageln. Ofta ofta. Den bryter inte ut då av mina erfarenheter.
Matilda sa…
Cat >> Ser fram emot dina bilder!

Hanna >> De kanske har österrikisk fejkon?

Linda >> Berlin - here I come!! ;)