2013 - året som kom och gick

Ännu ett år har passerat i hög hastighet. Ju äldre man blir, desto snabbare går det. När jag ser tillbaka har 2013 varit ett spännande år och överlag mycket positivt. Det har varit en hel del stress, påfrestande boendesituationer och en sjuk släkting, men det mesta har ändå löst sig i slutändan. Mest fantastiskt har nog varit alla vänner, nya och gamla.

2013 och premiärer: första internationella konferensen, första publicerade artikeln, första bröllopet inom vänkretsen, första revbensskada efter curlingpremiär, första gången jag undervisar, första tidningsintervjun om min forskning, första lägenhetsförsäljningen och första gången jag medverkade i en podcast.

2013 och rekord: 5 lägenheter, 3 flyttar och 601 stycken utrensade föremål.

2013 och klimatosmarta resor: Kroatien, Italien, England, Österrike och Canada. Året när jag uppgraderas i flygklubben på grund av dubbelt boende…

2013 och teaterupplevelser: Primater med topplån (Anders och Måns) x2 och The Drowned Man - A Hollywood Fable (Punchdrunk).

2013 och fester: kakkalas och brittisk inflyttningsfest.

Favoriter i repriser: teaterkurser - why, oh why väntade jag så länge med att återuppta teatern?

Oväntade guldkorn: frossande i franska filmer och dressincykling.

2014 har med andra ord höga ideal att leva upp till. Men jag har på känn att det kommer bli ett väldigt bra år det med.

Gott nytt år på er!

Kommentarer

Anonym sa…
Gott Nytt År :0)
Anonym sa…
Och det var Sarisen som önskade det :0)...
Hanna sa…
Vilket finfint år! Det är alltid skönt att lista sitt år i efterhand och inser hur mycket man egentligen gjort. För när man är i det känns det ju inte alltid så...
Matilda sa…
Sarisen >> Kul att se dig här igen! :)

Hanna >> Absolut, ibland har man en känsla av att man bara står och stampar på samma ställe. Jag tycker det är bra att påminna sig om att man faktiskt gör mer än vad man tror.
God fortsättning!

Ett riktigt trevligt år skulle jag säga förutom det där med revbenet och de många flyttarna.

Dressincyklingen är nog min favorit bland dina saker. Och nyfiken blir jag på podcasten.