Dammsugardeo

Vissa dagar undrar jag om alla världsproblem försvunnit, att alla krig är slut och att ingen går hungrig på den här planeten. För när skulle man annars ha tid och resurser till att utveckla deodoranter till dammsugaren? Jag behöver sällan byta dammsugarpåse till min maskin, kanske en gång om året eller max två, och jag har aldrig märkt att den besudlat städskåpet med ofrän doft. Men vad vet jag, vissa dammsugare kanske jobbar betydligt hårdare och svettas mer?

Kommentarer

Hanna sa…
Dammsugarlukt med en hint av granbarr, vem vill inte ha det?
Matilda sa…
Hanna >> Förvisso. Men är det inte lättare/billigare/miljövänligare att bara plocka lite naturliga grannbarr och strö ut över golvet och dammsuga upp?
De där kulorna har jag fascinerats av i åratal. VEM vill ha såna?

Vad jag däremot kan bekräfta är att om en äger en tax så kommer taxlukt att vara någonting som sätter sig i dammsugaren och som sedan avger en svag taxlukt även när man inte har en tax längre. Troligtvis fungerar detta på samma sätt med andra hundraser också.
Matilda sa…
Linda >> Om man äger en tax (eller annan hund) så kan man kanske tänkas vilja ha en dammsugardeo alltså? Jag har inte märkt samma problem med katthår i alla fall.