lördag 25 januari 2014

De ä bar å åk

Nja, det återstår att se. Men utrustningen är i alla fall införskaffad. Ett steg på vägen alltså.

Ett förtydligande för de som undgått det: jag har alltså aldrig stått på ett par skidor i hela mitt liv. Jag misstänker att det kan bli ganska humoristiskt. För eventuella åskådare alltså.

6 kommentarer:

Linda i Berlin sa...

Wihoo! Jag kan inte för mitt liv förstå tjusningen med längdåkning. Det var min absoluta hatsport i skolan och givetvis tvingades vi att åka. Vareviga gympalektion på vintern. Brr! Men jag vet att vallningen är A och O i längdåkning. Om du inte vallat rätt för vädret så kan det bli rätt jobbigt.

Lycka till :)

TIDSTJUVEN.com sa...

Det ska vara en första gång för allt. :) Lycka till med skidåkandet!

Matilda sa...

Linda >> Jo jag har förstått att vallandet har någon viktig funktion. De är valade och klara för första användningen, med bland annat vall-tejp. Jag antar att jag kommer förstå när jag väl kommer ut i snön. Just nu håller jag fortfarande på att komma över den ovana känslan att äga ett par skidor ;)

Tidstjuven >> Absolut! Tack :)

walkingthecamera sa...

kul matilda:) antar att det är lite mer snö där uppe nu!

cat sa...

Oj det låter som att du kan stå för en hel del komik då ;-) Kanske kan någon filma dig och så får vi se ett smakprov. :-)

Matilda sa...

Walkingthecamera >> Lite snö har det kommit, men det är tydligen inte tillräckligt enligt experterna.

Cat >> Haha, ja det kanske jag skulle ta och göra! Det kanske blir som Magnus Härenstams sketch? "De ä bar å åk - i helvete heller!"