Bröllop på amerikanska

Det är praktiskt att ha vänner placerade runt omkring i världen som går i giftastankar eftersom jag då kan passa på att resa lite när det bjuds till fest. I fjol var det i Italien och i år var det alltså i staten New York, i en liten ort vid namn Mohonk.
Vigseln och festen ägde rum i och vid detta fantastiska hotell som låg uppe på ett berg vid en sjö. Jag trodde att jag tagit fler bilder, men de jag har tagit gör inte platsen rättvisa. När solen väl tittade ut så hade jag annat att fokusera på än att ta vackra miljöbilder.
Vigseln ägde rum i trädgården. På morgonen såg vädret dystert ut och vi trodde nästan det skulle börja regna. Men så kom solen fram och lyste upp hela ceremonin. Det var nog det vackraste bröllopet jag varit på. Gästerna satt i en ring runt brudparet och vigselförättaren, på så sätt kom alla nära. Det inledes med en procession med brudgummen och hans mor, brudens morföräldrar, brudens föräldrar och därefter fyra par av brudtärnor och best men. Sist kom min vän som strålade ännu är än solen. Skylten på bilden är gjord av torkade majs.

Bröllopstemat var träd och brudparet hade gjort ett träd som de ville gästerna skulle lämna sina fingeravtryck på. Det blev riktigt fint!

Bröllopstårta med björk-mönster och ett fågelbo på toppen. 
Utsikten från ett annat hotells parkering i Newburgh morgonen därpå. 

Kommentarer

Karin sa…
Vilken underbar idé med fingeravtrycksträdet! :)
Matilda sa…
Karin >> Ja visst, resultatet blir så unikt och personligt. Min vän är riktigt kreativ och konstnärligt lagt att man blir riktigt avundsjuk på alla idéer hon kommer på.
cat sa…
Vilket fint och mysigt ställe :-)