Post-inlämnings-syndromet

Tryckte precis på "skicka" och alla dokument till mitt mittseminarium for iväg till den utvalda läsaren. Nu infinner sig den här känslan av att inte riktigt veta vad jag ska göra. Jag har saker att göra, det är inte det, men jag känner att jag behöver suga lite till på karamellen av att ha lämnat in allt. Som student packade man ju ihop för dagen och såg till att fira. Som doktorand återstår drygt tre timmar av arbetsdagen. Om det nu ens går att räkna arbetstid på det sättet i akademin.

Nåväl, jag har undervisning i eftermiddag och jag kan ju alltid roa mig med sortera papper och städa skrivbordet. Men sen cyklar jag hem.

Kommentarer

tidsinställda mamman sa…
Grattis! I god tid som vanligt!
Lycka till.
Hanna sa…
Spännande med mittseminarium. Jag fick en rejäl dipp efter mitt. Jag orkade liksom inte riktigt börja om efter. Så var det nästan semester. Fick inte mycket gjort. För övrigt tror jag vi har ganska olika syn på det där med arbetstid... Jag hade cyklat hem direkt. :)
Matilda sa…
Hanna >> Jag har bokat in en mindre semester någon vecka efter seminariet för att ladda upp batterierna.
Jo jag har en något (osund?) strikt syn på arbetstid. Har nog jobbat alldeles för mycket med arbeten där flextid och eget ansvar inte riktigt funnits. Så att gå tidigt känns som fusk, vilket det aldrig gjorde när jag "bara" var student. Tur jag har två år till att bearbeta detta..