På nätet är man aldrig ensam

Ni vet att jag blir glad över att ni läser den här bloggen, eller hur? Det får mig att känna mig mindre onormal, eftersom ni ofta stämmer in och utvidgar mina funderingar. På sätt och vis är bloggen ett forum för "snillen som spekulerar", typ Flashback fast snällare. Och på sätt och vis är det också en inofficiell fanclub för Anders och Måns med typ en ordinarie medlem (jag) och ett gäng ofrivilliga stödmedlemmar (er läsare som påtvingas A&M-uppdateringar). Därför blev jag lite extra glad av en kommentar skriven härom dagen då det visar sig att klubben har betydligt fler medlemmar.

Hannes tipsade mig om den fantastiska nyheten att Anders Johansson och Måns Nilsson planerar en egen podcast. Hurra! För den som inte kan vänta på att de ska klura färdigt på inriktningen kan lyssna på podcasten Sätet Bredvid där Ankan intervjuas och sorgligt säger att "Anders och Måns-hajpen" nog är över. Eller titta på Hannes fina illustrationer av komikerparet.

Tack Hannes! Och tack till er andra som tittar in, kommenterar och länkar vidare. Internet gör det så lättare att hitta andra likasinnade och knyta kontakter med personer som man dessvärre sannolikt inte ens hade haft turen att passera på gatan.

Nästa vecka kan jag utlova läskiga leksaker och spökande mobiltelefoner här på bloggen. Och för den som har vägarna förbi mitt fysiska boende kommer det finnas hembakta pepparkakor i form av piratskepp, drakar, mumintroll, frukter, djur, frihetsgudinnor etc etc etc...

Kommentarer

cat sa…
Det enda jag kan säga om Anders/Ankan är att han var med i Stjärnhoppningen på barnkanalen och gjorde väl i från sig. Speciellt med tanke på att han knappt suttit på en häst förut. Ja så såg jag ju att han ska bli nya Stig-Helmer förstås.
Hannes sa…
Varsågod! Jag är gärna ordinarie medlem i den fancluben ;) Och tack för de fina kommentarerna om mina bilder och för länkningen, det gör mig jätteglad!
Matilda sa…
Cat >> Han pratar en del om hästar i podcasten. Verkar som att han verkligen gillade att rida.

Hannes >> :)