Skrivarrummets hemligheter

Överallt, var man än minst anar, så döljer det sig mysterier. Till exempel i skrivarrummet på jobb.
Det står diverse märkliga ting i detta rum (som är ett kombinerat bokförråd). Folk ställer in saker man inte vill ha på sitt eget arbetsrum. Och så finns det ett antal tejphållare utan tejp och olika sorters häftklamrar som inte passar till häftapparaterna. Samt någon odiskad kopp med odiskade skedar i. 
Högst upp på en hylla står en öppnad flaska alkoholfritt rosévin. Varför man skulle vilja dricka alkoholfritt rosévin medans man kopierar kursunderlag eller skriver ut artiklar är något av ett mysterium. På något vis hade jag varit mindre förbryllad ifall det varit rosévin med alkohol då kopiatorn emellanåt har förmågan att försätta en hel korridor i frustrerat tillstånd genom att skrynkla sönder - om inte varje så åtminstone vartannat - papper.
Omslagspapper innehåller visst plast och ska kastas i papperskorgen? Intressant hur vi fortfarande benämner sopkorgen för diverse material för "papperskorg".

Kommentarer

cat sa…
Ja du det var mystiskt! Fast vet i tusan om rosévin med alkohol har tillräcklig styrka för att man ska orka med en krånglande kopiator ;-)
Matilda sa…
Cat >> Du har rätt. Att orka med en krånglande kopiator kräver nästan en veckas semester. Eller två ;)
Eva Maria sa…
Kan det vara så att flaskan innehåller smörjmedel till kopieringsapparaten? Kanske någon har tänkt att ingen vill ändå dricka alkoholfritt rosévin så det är ingen risk att någon kommer att förgiftas.
Matilda sa…
Eva Maria >> Haha, vem vet vad den flaskan innehåller e g e n t l i g e n....