Ett par bortglömda skor

Ett par bortglömda skor.
Helgen för två veckor sedan dök det upp ett par gympadojor på mitt våningsplan intill elementet. Inget konstigt med det då det pågick ett motionsevent i stan och grannarna hade folk på besök. Kanske behövde någon torka ur dem ordentligt, vem vet. Dagarna gick och skorna stod kvar. Sedan flyttade någon dem till en annan del av våningsplanet. Denna vecka har skorna flyttats till entréplanet precis vid ytterdörren. Där står de fortfarande. Någon med storlek 42 har alltså glömt bort sina skor. Antingen gick personen hem barfota eller hade hen ett extra par med sig. För jag utgår från att det är en besökare i huset. Hade det varit en granne borde personen ha sett dem vid detta laget. Fast ifall det varit en besökare torde väl grannen ha kontaktat sina bekanta vid detta laget?

Kommentarer

cat sa…
De ser rätt slitna ut, så kanske är de dumpade med flit.
Entusiastiska mamman sa…
Kanske ännu en Povelfantast?
"Ta av dig skorna..."

bella sa…
fler skomysterier kan jag bjuda på. på gymmet finns skor utan ägare. samma par skor står på hyllan vecka efter vecka, på samma plats, onekligen inge som använder dom, och det bli bara fler och fler bortglömda skor. jag förstår nog att det är gymbesökare som glömmer att byta skor och går hem i sina träningsskor. men nångång borde dom väl reflektera över att dom saknar sina skor!
jag kanske skulle plocka ihop alla glömda skor och ge dom till kyrkans loppis? där kommer dom att göra nytta. ta mig sjutton att jag bör göra det!
Matilda sa…
Cat >> De är ju onekligen lite smutsiga, men annars är de inte så slitna.

Mamma >> Det är ingen som spelar Povel på mitt våningsplan...

Bella >> Det var verkligen mystiskt! Borde man inte upptäcka att man glömt sina skor när man väl kommit hem? Du kanske kan göra som de gör med cyklar som misstänks vara övergivna på cykelparkeringar- sätta fast en lapp eller färgad tejpbit och de som inte har tagit bort den inom en viss tid förflyttas. Att skänka till loppis eller till nyanlända vore ju det bästa, då kan någon annan få nytta av dem.
ullrika sa…
Just skor är himla märkligt att glömma tycker jag! Extra märkligt är ju när det står EN sko och ser ynklig ut på en skohylla?