10-årsjubileum med deckarfika

Idag för tio (!!) år sedan började jag blogga om vardagsmysterier. Under ett helt decennium har jag grubblat och skrivit över 1500 inlägg om allt och ingenting. Det är helt galet. Eller, jag visste ju att jag var galen redan innan dess men att jag skulle hålla en blogg vid liv i tio år är helt otroligt. Denna bedrift (?) bör ju naturligtvis firas. I helgen höll jag ett litet detektivkalas med några icke ont anande kollegor och bjöd på några läckerheter som det anstår en detektiv.
Ture Sventon-temla med surpris. Dvs mini-semla med lemoncurd-fyllning.
Ni som följer mig på Twitter kanske såg att jag nyligen beställt några tjusiga cookie-cutters. Kakformar i form av Sherlock Holmes (Benedict Cumberbatch) och Dr Watson (Martin Freeman) samt Sherlocks dörr på 221B Baker Street.
Dödskallar, Sherlock-pipor och Poirot-mustascher.
 I de bästa av världar hade jag givetvis velat fira med alla er trogna och fina läsare. Har ni vägarna förbi så är ni välkomna på te och kakor! Och väldigt väldigt snart kommer det bli dags för ytterligare ett stort (om inte större) firande...

Kommentarer

cat sa…
Gratulationer till 10-tioårsjubileet. Inser ju att om du har bloggat i tio år, så har ju även jag gjort det. Fast jag ändrade ju inriktning på min blogg från vardagsbetraktelser till foton.
Matilda sa…
Cat >> Tackar - och grattis själv! :-)
bella sa…
stort grattsi! så ihärdigt att ha bloggat så länge! jag försöker satsa på att ro i hamn året!
och vilket kalas! jättefina bakverk du bjudit på. som tur är är det sötsaker , så jag behöver inte bli så avis på att jag missat kalaset, eftersom jag inte gillar sötsaker. nästa jubileum får du dra fram champagne… då kommer jag som en blixt!
Matilda sa…
Bella >> Så värst ihärdig vet jag inte, kanske är jag en vanemänniska? ;)
Oj oj, nu satte du en hög ribba inför nästa jubileum! Bäst att börja spara slant i månaden ;)
ullrika sa…
Massor av HURRA och hipp hipp GRATTIS! Den där fikan hade jag verkligen velat komma på!! Är inte så bra på kakor och bullar men temlor med surpris och döskallegodisar är lite av mina favoriter!

Sorry <3 Jag har varit helt värdelös på att kommentera det senaste (för jag har i huvudsak läst på stället jag inte kommer åt att kommentera på; i badkaret ex :D)
Matilda sa…
Ullrika >> Haha, badkaret låter kanske inte som det optimala bloggstället (eller?)
Har du vägarna förbi så fixar jag en temla surpris till dig :)