Årets nyhet: "Så funkar det" återuppstår!

Ni har säkert redan läst det! Nyheten har spritt sig som en löpeld de senaste timmarna. Själv - eftersom jag inte har ett Facebook-konto - fick jag nyheten via SMS av en vän. Det är något många med mig nostalgiskt längtat efter men aldrig trott skulle ske.

Efter fjorton år kommer radioprogrammet Så funkar det tillbaka i sommar! Denna gång flyttar programledarna Anders och Måns in på P1.
Skärmdump från Anders och Måns sida på fejjan.
Nu gäller det bara att inte ha alltför höga förväntningar och förblindas av nostalgi. Annars blir en ju lätt besviken ifall återuppståndelsen inte lever upp till hur vi föreställer oss att det förgångna var. Men samtidigt hoppas jag på fler episka undersökningar i stil med "hur många kilometer väg äger varje invånare", matematiska beräkningar på byggandet av en riddarborg och låtar som klassikern Banansången.

Plötsligt längtar jag riktigt mycket till sommaren!

Kommentarer

cat sa…
Du får ursäkta mitt nästintill totala ointresse för herrarna i fråga. Men kul att något du gillar, kommer tillbaka om än i ny tappning.
Matilda sa…
Cat >> Nämen! ;-) Även om det är lite obegripligt så förstår jag att inte alla kan uppbåda samma entusiasm för detta humorpar.
bella sa…
hahahaha…. förstår att du är glad. men jag vet ju, som sagt tidigare, knappt vilka dessa herrar är. men jag överlever nog ändå. men visst är det kul att det kommer nåt nytt, eller repris, av nåt man gillar mycket!
emblas.se sa…
Åh! äntligen ett bra radioprogram utöver Vetenskapsradion historia! ^^
Matilda sa…
Bella >> Du överlever säkert, men går miste om skratt ;)

Embla >> Lantzkampen är ett annat roligt radioprogram :)
ullrika sa…
Men!! Jag hade missat!! Hur kan jag ha missat?! Längtar också väldans efter sommaren nu!

En av mina favoriter är när de längs en onödigt trafikerad väg tar reda på hur många meter kaviar det är i en tub.