Att peppa sig själv

Att bli arbetslös är kanske inte det roligaste som finns, men det betyder ju inte att allt blir tråkigt. Veckan har bjudit på ett antal fina saker. Såsom att bli bjuden på fika och pepp att söka forskningsmedel av en kollega. Att vinna en fin guldmedalj. Få in två ansökningar till sommarjobb. Att bli kallad på arbetsintervju för ett annat sommarjobb jag sökt tidigare. Och nu av en slump upptäcka att Anders "Ankan" Johansson är på tv (förvisso inte direkt mitt favoritprogram - Så ska det låta - men ändå).

Så för att sammanfatta var det inte en helt dum vecka om jag bortser från lite intern stress att prestera tillräckligt för Arbetsförmedlingen. Och imorgon börjar jag nya (deltids-) jobbet. Att peppa mig själv kan vara viktigt mellan varven eftersom jag är ganska pessimistiskt lagd.

Och en sista sista påminnelse. Mindre än fyra timmar kvar att få chansen att få en bok genom att svara/chansa på dessa frågor och skicka ett litet mail.

Kommentarer

cat sa…
Lycka till med deltidsjobbet och fortsatt arbetssökande efter ett heltidsjobb.
emblas.se sa…
Ha inga förväntningar - då kan man inte bli besviken! :D

nej skämt åsido, det går nog finfint!
Gunnel sa…
Lycka till med jobbsöket. Vad är det för guldmedalj du vunnit?
Matilda sa…
Cat >> Tack :)

Embla >> Precis min inställning i vanliga fall - om en är pessimist så kan man ju bara bli positivt överraskad! :)

Gunnel >> Tack. Det är en event-medalj som gick ut på att springa/gå/cykla i två timmar och samla så mycket poäng som möjligt. (Jag vet, det låter lite galet när man ska förklara det...)