En kristallkrona på en otippad plats

Jag har varit ute och åkt tåg en massa. Inte i nöjessyfte utan i jobb. Det här landet är verkligen stort och även om man på pappret ska kortare sträckor så kan det ändå vara flera byten. Att åka tåg har jag egentligen inget emot, men det blev kanske lite intensivt denna gång med alla byten hit och dit. Men då fick jag ju i alla fall möjlighet att kliva in i Katrineholms stationshus. Vänthallen var väl egentligen inget speciellt. Ett vitt fyrkantigt rum med bänkar. Skrämar för avgångs- och ankomsttider. En stor reklamskylt. Väntande människor. Men så råkade jag titta uppåt, och titta där - en kristallkrona! Lite otippat faktiskt.

Kristallkronan i väntrummet på Katrineholms station, I bakgrunden ses de andra två slags ljuskällorna i salen.

Någon annan som på sistone sett något otippat på en plats du varit på?

Kommentarer

Vad kul med en kristallkrona där! Väldigt oväntat så klart. Kan inte komma på något oväntat just nu :)
Åh, bra, så fint! Vet inte om jag sett något jätteoväntat... på sjukhuset var det ett stort stort akvarium, det var trevligt. Men det var ett privat sjukhus, så det kanske inte är så oväntat..
Matilda sa…
Anna >> Ja det var roligt att de "pyntat" lite i en annars ganska trist lokal.

Julia >> Akvarium känns annars kinesisk restaurang eller tandläkare. Varför jag gör just den kopplingen vet jag inte. Kanske för att vi ser just nu My Family och pappan har ett akvarium på sin tandläkarmottagning.