En onödig reklamkanal?

Sambon fick ett ryck och skulle justera alla tv-kanaler så att vi lättare skulle kunna hitta Kunskapskanalen (som ligger på typ 125 när alla andra kanaler ligger på 1-12. I samband med det väcktes frågan om varför vi har tillgång till en kanal som endast visar Tele2-reklam. Jag trodde det var en dedikerad ComHem-kanal men nu är det visst bara Tele2. Antagligen har de bytt kanal-leverantör utan att vi noterat skiftet.

Men alltså, kanalen visar bara reklam för ett företag. Visserligen olika reklamfilmer, men ändå. Vad är syftet? Är det för att ha en kanal att justera ljud och bild till? Är det någon som tittar på kanalen?

Kommentarer

Ajli Müller sa…
Vad kan det vara för något... hmmm... en gång installerade vår box en massa nya kanaler, men jag har för mig att det var för att de bråkade med femman och släckte femman..??? Vi har sagt upp vår TV, sedan på riktigt över ett år, så HIMLA konstigt...
Ajli sa…
Hoppsan, nu råkade jag kommentera från något gammalt blogger-konto jag tydligen paxat. Men som du förstår var det JAG som skrev!
Så konstigt, det är inte en kanal för mig i alla fall. Jag undviker reklam så mycket jag kan :)
Matilda sa…
Ajli >> Snällt av boxen att ge er nya kanaler! För mig är tv lite av en nymodighet, skaffade aldrig någon när jag flyttade hemifrån, så den vi har nu kom sambon med. Lite skönt att casta från svt play till en större skärm faktiskt :)

Anna >> Haha, det förstår jag, reklam är sällan något man frivilligt tittar på. (Fast det finns/fanns ju de som verkar tycka reklamfilmerna på bio är en grej)