Jag har nyss skapat en blogg.
Wow. (himlar med ögonen)

En blogg.

Det har ju absolut ingen annan gjort före mig.

Så den självklara frågan är då: kommer den här bloggen vara något annorlunda från alla andra?

Svar: Troligen inte.

Jag menar, jag måste ju vara uppriktig. Vi får se vart hän det barkar. Det är mer ett experiment, ett test om jag verkligen lyckas med det här. Dagboken gav jag upp för ett bra tag sedan. Inte för att det här skulle vara ett substitut, men ändå.

Det svåraste med att skapa den här bloggen var att hitta ett inloggningsnamn. Allt annat gick på nolltid. Jag försökte med allt. Eller ja, mer eller mindre allt jag kunde tänka mig och som inte skulle vara alldeles fånigt att logga in med. Jag till och med försökte med namnet på flickan i en av de här folksagorna, ni vet den med den ouppfostrade flickan som klampar in hos tre snälla nallebjörnar och äter upp deras gröt. Det får mig lite att fundera över hur många som egentligen skriver bloggar. Tydligen ofantligt många, så många att jag inte ens kunde välja planeten varifrån min favorit-figur på tv när jag var liten kom. En himla massa bloggar med andra ord. Och så kommer här en till... Snacka om inflation...

Eller kan det vara så att folk har ett behov av att skriva av sig? Att man ser internet som ett forum att nå ut med sina texter? Kanske är bloggen ett instrument för alla misslyckade författare och poeter. Å andra sidan så är det tydligen "inne" bland politiker att blogga och de har ju uppenbarligen kommit en bra bit i deras karriär.

Kanske lämpligt att diktera några mål med den här bloggen. Ett genomgripande syfte eller något. Syfte? Yaiks, har skrivit för många uppsatser i skolan... Nåväl.

Denna blogg ska...
  1. ... vara en diskussionsplats för livets små underligheter
  2. ... sprida vardagsmysterier och hypoteser i etern
  3. ... skapa funderingar och förvirring bland dess läsare
  4. ... egentligen inte vara till någon större nytta alls
Tycker ni det börjar bli konstigt? Jag som bara börjat... :p
Trevlig helg på er. Och upp ur soffan och rösta!

Kommentarer

Anonym sa…
Detta låter som en mycket intressant blogg! Hit måste jag komma ofta!
Anonym sa…
Nu har även jag hittat hit...