Drulletid?

Är det någons slags skadeperiod nu? Eller "alla drullars vår"? Var i stan tidigare och jag vet inte hur många som jag såg som gick med kryckor eller hade handen/armen omlindad. Och då snackar jag inte bara 4-5 stycken snarare närmre 20-talet. Jag bara undrar, så jag vet om jag vågar mig utanför dörren igen...

Kommentarer

Anonym sa…
Jag säger bara - studsmattor. Den av det enorma slaget som pryder varannan gräsmatta nuför tiden. Samhällets fiende nummer ett.

(Det är för övrigt väldigt tydligt när man flyger, och kommer inför landning i Bromma. Smått lustigt att se alla trädgårdar sådär från ovan och därmed också den fasliga mängd studsmattor som finns)
Cax sa…
Detta kan vara några av orsakerna:
* Inlines
* Studsmattor
* Mc och cyklar
* Golf (?)
* Folk som inte har upptäckt att isen försvunnit från hockeyrinken!
Karin sa…
Förutom ovan nämnda orsaker kanske det var någon sorts konferens eller konvent i stan? Kanske en träff för alla som gillar sjukhusserier i TV?
rigg sa…
massflykt från ortopeden?
Matilda sa…
*skrattar gott* Ha ha, ni har allt en massa ruskigt bra förklaringar, som alltid! Så om jag fattar det så ska jag akta mig för studsmattor, fordorn, sporter, att titta på sjukhusserier samt ortopeden. Ja men det ska jag nog klara av! =D