När tröttheten dominerar

Ibland vill man så gärna skriva något intressant och spännande och publicera på bloggen. Man vill så gärna. Men just då är huvudet trött och hängigt och inga bra idéer kommer flygandes. (Inga mysterium heller för den delen).

Man vill så gärna, så mycket. Men det står still.

Tur att det kommer en dag imorgon också!

Kommentarer

Anonym sa…
då kan du få ett mysterium av mig! jag skrev igår en kommentar till din spisproblematik och berättade om mina erfarenheter av spisar, mikrovågsugnar och tvättmaskiner, men vart har den kommentaren tagit vägen? jag sa att jag funderade på att gå ner till floden och tvätta min kläder istället, och om det inte längre går att skriva kommentarer, då får jag väl även där gå tillbaka till någon gammal beprövad metod. röksignaler? flaggor? vilket håll ska jag signalera åt? är du norr, söder eller väster om stockholm? nästa gång du står med kikaren på taket kan det vara mig du ser, viftandes med färgglada flaggor.
Anonym sa…
Du kan få ett nytt mysterium av mig också. Varför ska nyanställda personer tvingas laga mat tillsammans för att lära känna varandra?
Matilda sa…
Fredrik >> Ojdå, en kommentar på vift. Det var inte kul att höra. Tyvärr tror jag inte att du kan använda dig utav röksignaler eller flaggviftande som substitut för kommentarer, inte om de ska nås till mig i alla fall.

Cat >> ?? Va, laga mat tillsammans? Den var ny... Berätta gärna mer, det lät udda och intressant :)

Och ni får hemskt gärna maila in era önskemysterier. Mailen finns till höger i blogg-menyn. :D