Skillnad på rätt och fel

Det verkar vara någon som fått något om bakfoten. Jag vet inte vem det är men antingen förfäljer den här personen mig eller så är det en grupp ute i samhället som har något otals med mig. Så en gång för alla: min cykelkorg är inte en skräpkorg! Och den som planerar ta mina batterier...

Comprendre?

Kommentarer

Anonym sa…
Där jag bor är det någon som tror att parkeringsplatsen är rätta stället att dumpa sina hushållssopor på. Människor är bra konstiga!
Det är inte she som vill stjäla...mitt önskemysterium är att du finner hemligheten varför det finns fyra olika (som natt o dag) personer som härjar på min blogg..
;)
Anonym sa…
Men hallå! Vad tror dom? Ts ts!
Matilda sa…
Cat >> Parkeringsplatsen? Man slutar aldrig att förvånas!

Stellapolaris >> Det tror jag inte heller! :D Men du, du har väl ändå lååååångt mer än fyra personer på din blogg per dag!? Det är kanske några beundrare som måste kolla regelbundet ifall du uppdaterat! :)

Fredrik >> Ja, latmaskar är de!
Anonym sa…
Jag blir vansinni av att hitta ännu en tom ölburk i mina cykelkorg. Jeeeeeez om jag kunde få tag på en enda av de där lata typerna.

Jag är hemsk men jag slänger faktiskt den på marken. Jag är inte god nog att leta rätt på en papperkgkorg och "göra jobbet" åt någon annan som inte respekterar min ägodel eller min tid. Usch.

Du har mitt fulla stöd att läxa upp precis alla som petar på din cykel. Grrrrr.
Matilda sa…
Maria >> Haha, jag kommer definitivt (när jag ertappar den skydlige) att hänvisa till din fullmakt! :D